ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Inscripcions fins al 30 d'abril
Gratuït

Etlin International Pty Ltd Etlin, és una empresa sud-africana que es dedica a la importació, elaboració i exportació de productes carnis i altres productes agroalimentaris. Subministren una àmplia gamma de productes, com aus de corral, vedella, porc, peix, ovella, verdures, a la indústria de fabricació de carn i a les grans cadenes de venda al detall. Els seus clients inclouen majoristes, carnisseries, detallistes independents i serveis alimentaris.

Etlin International té la seva pròpia planta de producció a Durban. La instal·lació produeix una gran varietat de productes, estre els que destaquen carn IQF (Individually Quick Frozen) i verdures IQF, tots personalitzats per als clients.

Actualment, l’empresa sud-africana té interès a contactar amb proveïdors d’ingredients funcionals per a carn i productes carnis.

Concretament:

  • Ingredients (fillers) que no siguin a base de soja, que s’utilitzin primàriament en carns processades refrigerades (polònies, salsitxes, russos, salats, embotits, salamis, etc.). Alguns exemples d’ingredients són: fibres, hidrocoloides, alginats, midons especialitzats (tant natius com modificats), antioxidants, humectants, alternatives proteiques (proteïna d’aviram funcional, productes de pèsols, etc.).
  • Productes alternatius a la soia.
  • El mercat sud-africà és un mercat sensible al preu, per tant Etlin busca ingredients que li permetin oferir un producte final més competitiu. Al mercat sud-africà, el preu és clau. L’objectiu de l’empresa és poder proporcionar a la gent fonts de proteïna barates.

T'hi posem en contacte:

  • Omple el formulari d'inscripció i sol·licita una entrevista virtual cara a cara. 
  • El comprador, amb l’assessorament de l’equip de les oficines exteriors d'ACCIÓ, escollirà els proveïdors que més s’adaptin a les seves necessitats.
  • Si la teva empresa és una de les que ha interessat al buyer, fixarem una data i hora de reunió on també hi participarà un consultor d’ACCIÓ. A més, i per millorar-ne l’experiència, cada trobada es realitzarà a través d’una plataforma única que facilita la interacció entre proveïdors i compradors.
  • Acabada la reunió, les empreses rebran el seguiment i l’assessorament d’ACCIÓ.
Internacionalització
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet

Connectar-te amb destacats importadors o distribuïdors mundials, que troben a Catalunya una xarxa empresarial àmplia i diversificada.

Una empresa del sector de la indústria alimentària.

Les reunions es duran a terme en anglès.

Organitza

Més informació