ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 6 de maig del 2021

De 09.00 h a 12.00 h

Gratuït

L’IND+I DAY torna reinventat.

El món que imaginem després de la pandèmia ens obliga a revisar el que ja intuíem que estava canviant en els nostres estils de vida, models de negoci i productius i les polítiques públiques. La crisi sanitària, social, econòmica i mediambiental que vivim pot ser el revulsiu per transitar cap a un nou model de societat.

L’IND+I 2021 vol reflexionar sobre aquest gran repte i proposar, debatre i pensar en solucions concretes que el mercat, l’administració, la societat i el sector de coneixement estan plantejant ara, així com identificar noves tendències que es faran realitat en un futur pròxim. Plantejarem i analitzarem aquests nous horitzons com a generadors de solucions innovadores.

En l’edició d’aquest any, a més de reflexionar sobre tendències d’indústria i innovació, aprofundirem en solucions concretes per orientar l’emprenedoria, la tecnologia i la innovació cap a les grans missions de la societat, treballant per identificar projectes concrets de ciutats i pobles espanyols que puguin desenvolupar-se més enllà de l’esdeveniment.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Formar i crear networking per tal d’aconseguir un creixement econòmic, una ocupació de qualitat i un major benestar social, garantint la sostenibilitat del planeta.

Una empresa, un responsable de polítiques públiques, de promoció econòmica o d'innovació. També una comunitat universitària, un centre tecnològic, un parc científic o un grup de recerca orientat a portar al mercat les seves descobertes.

Consulta el programa aquí.