ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 24 de maig a l'11 de juny del 2021

Inscripcions fins al 3 de maig
200  € + IVA

Vols conèixer les principals disrupcions en el sector alimentari arreu del món?

The Future of Food et permetrà introduir-te a diversos ecosistemes punters en innovació:

  • Estats Units
  • Israel
  • Països Baixos
  • Regne Unit
  • Singapur

Les sessions inclouran ponents d'aquests països que et descobriran les últimes tendències en l'àmbit alimentari que definiran el futur del sector i els principals reptes a afrontar.

En les sessions participaran startups i corporacions que ens explicaran els seus models d'innovació oberta i disrupció, testimonis del món de la incubació i l'acceleració, i altres agències i experts que ens explicaran com les noves tecnologies han transformat el sector i què s'espera en el futur.

Coneixeràs les principals disrupcions en el sector alimentari en tot el seu abast: nova generació de producció d'aliments (carn, peix o llet provinent del cultiu de cèl·lules, productes d'origen vegetal, fúngic o d'altres fonts alternatives de proteïna animal com ara els insectes), nutrició personalitzada, noves tecnologies aplicades al delivery i noves relacions amb el consumidor. 

L'agenda prevista és la següent:

  • 25 maig: Welcome Virtual Cocktail.
  • 27 maig: Sessions 'Boom of international disruptions in the foodtech community' i 'Catalan Champions tour'.
  • 1-17 juny: 10 sessions d'1 h 15 m amb experts o disruptors internacionals.

No t'ho perdis!

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet / Biotecnologia / Indústria farmacèutica / Restauració, turisme, cultura i oci / Tecnologia per a l'alimentació
Conèixer les principals disrupcions en alimentació que marcaran les tendències de futur en el sector.

Una empresa de transformació i tecnologies aplicades al món de l'alimentació.

 

L'esdeveniment es durà a terme en catalàanglès.