ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 8 de juny del 2021

De 09.30 h a 11.00 h

Inscripcions fins al 8 de juny
Gratuït

Amb motiu de la missió virtual a l'Índia, que tindrà lloc del 4 al 15 d’octubre de 2021, Foment del Treball amb la col·laboració de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Bombai organitza aquesta sessió, amb l’objectiu de presentar les oportunitats de negoci existents en el mercat i la missió comercial virtual.

L'Índia és actualment una de les economies més dinàmiques del món. Es preveu que l’any 2022 es converteixi en el mercat més poblat del planeta i arribi als 1.400 milions d’habitants. És un dels mercats emergents que ofereix més oportunitats a mitjà termini per a les empreses catalanes.

L’Índia ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l’automoció i moto, la indústria farmacèutica o en la transformació digital, entre d’altres.

Pel que fa a les relacions comercials amb Catalunya, les exportacions catalanes han assolit un volum de 375,5 milions d’euros el 2019. Lideren les exportacions la maquinària (16,3%), els productes químics orgànics (10,8%) i plàstics (8,5%).

Ja són gairebé un centenar les filials d’empreses catalanes a l’Índia. Un mercat que ofereix oportunitats especialment interessants en àmbits com els següents: Química fina i industrial, Agrotech, TIC, Smart cities, Videojocs, Indústria farmacèutica, Biotecnologia o Vehicle elèctric.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les oportunitats de negoci existents en el mercat i la missió comercial virtual.

Una empresa catalana amb interès en aquest mercat.

Col·labora

Més informació