null

Actes External

dimarts, 15 de juny del 2021

De 15.00 h a 17.00 h

Gratuït

En aquest taller coneixeràs els projectes que les grans corporacions del Regne Unit i Catalunya estan desenvolupant amb tecnologia 5G, i podràs sol·licitar una reunió amb ells.

A la primera part, grans corporacions del Regne Unit i Catalunya ens explicaran els projectes que estan desenvolupant amb tecnologia 5G i presentaran els seus reptes.

Paral·lelament, podràs reunir-te amb elles per proposar les teves solucions als reptes presentats. Per sol·licitar les reunions personalitzades, has d'omplir el formulari d'inscripcions d'aquesta pàgina i també caldrà que et registris a la plataforma B2match habilitada

No t'ho perdis!

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 14 al 18 de juny. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.
Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ Smart Cities / Videojocs

Generar projectes d'innovació col·laboratius entre empreses angleses i empreses catalanes al voltant de la tecnologia 5G.

Una startup o un proveïdor tecnològic.

L'acte es durà a terme en anglès.