ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 16 de juny del 2021

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

El canal online ha experimentat un creixement històric a causa de la pandèmia. I el mercat europeu no s’ha quedat enrere. Les prediccions de creixement de les vendes per e-commerce a Europa han doblat la xifra esperada, arribant a un creixement de les vendes on-line del 16,9%.

En aquesta sessió, els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a França, Alemanya i Regne Unit ens descobriran els principals actors i vies d’entrada dels nostres països veïns. A més, ens ajudaran a entendre les característiques específiques de cadascun d’aquests mercats per poder aprofitar les oportunitats que ofereixen.

També coneixerem el cas de Wayfair, un marketplace d’articles de la llar que s’ha convertit en referent al mercat europeu gràcies al seu ràpid creixement. Durant l’últim any, la seva oferta de productes ha augmentat un 30% arribant als 3.000 socis proveïdors per aquest mercat.

Per finalitzar la sessió, s’obrirà una taula rodona on participaran Kave Home i Trasman, dues empreses del sector del moble que compartiran la seva experiència de venta online al mercat europeu.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 14 al 18 de juny. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Si els canals online formen part de la teva estratègia internacional i vols començar la teva expansió pels països europeus, no et perdis aquesta sessió!

Aquesta sessió forma part de la iniciativa International eTrade. Aquest projecte està impulsat per ACCIÓ i per EOI Escuela de Organización Industrial i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu, ACCIÓ i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Internacionalització
Logística, e-commerce i distribució

Donar a conèixer els principals actors i vies d'entrada online dels països europeus.

Una empresa de qualsevol sector i mida.

09.30 h

Benvinguda

Cristina Serradell, directora de la Unitat de Negoci Internacional d’ACCIÓ

09.35 h

Mercats online europeus:

França: Christophe Arnoul, director d’ACCIÓ París

UK: Oscar Martí, director d’ACCIÓ Londres

Alemanya: Alberto Martín, director d’ACCIÓ Berlín

10.00 h

El cas de Wayfair

Andrea Ferrer, Supplier Acquisition & Onboarding Associate

10.20 h

Taula rodona de casos empresarials

Francesc Julià, Managing Director de Kave Home

Eva Torrente, directora comercial de Trasman

10.35 h

Torn obert de preguntes

10.50 h

Cloenda

Elena Antonijuan, Team Leader de l’Àrea International eTrade d’ACCIÓ

La sessió es durà a terme en català i castellà.

Organitza

Més informació