ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dijous, 8 de juliol del 2021

Hores concertades

Inscripcions fins al 18 de juny
Gratuït

La regió de París és una regió multiespecialitzada que acull companyies de diverses indústries, incloent-hi TIC, automoció, transport i mobilitat, aeronàutica/espai, finances/assegurances, tecnologia neta/energia, ciències de la vida, indústria alimentària, comerç detallista i luxe. A més, la regió ha atret moltes de les principals empreses tecnològiques del món que han creat activitats d'R+D en els últims anys. El 2018, es va convertir en la destinació d'inversió número 1 del món per a R+D i el 2019 va donar la benvinguda a un total de 415 projectes d'inversió estrangera.

Organitzat per "Choose Paris Region", els Techmeetings Corporates França es duran a terme durant tot l'any 2021 amb l'objectiu de connectar grans empreses amb startups i pimes.

Participa i reuneix-te amb contactes d'alt nivell en les grans empreses franceses través de videoconferència o telèfon.

Requisits:

  • Disposar de noves tecnologies que ofereixin un avantatge competitiu en el mercat francès
  • Iniciatives d'arrencada prometedores que encara no hagin estat reconegudes, però que disposin de solucions operatives que ja estiguin disponibles
  • Tenir clients existents i capacitat d'ampliar-se a escala internacional

Si ets una startup o una empresa tecnològica innovadora amb projectes d’expansió internacional, no pots deixar perdre aquesta oportunitat!

Sol·licita la teva participació en el TechMeeting Digital Health abans del 22 de juny, omplint el formulari de sol·licitud d'aquesta pàgina. Ens posarem en contacte amb tu per validar la teva proposta.

Sectors: Medical big data, Mobile Health apps, Telehealth, IOT Health and Wellness, Population health management, Remote monitoring, Patient engagement, Disease management and therapeutics, Screening and diagnostics, Drug discovery, Virtual care delivery, Pharma supply chain, Clinical intelligence and enablement, HER/EMR, Online health communities

Technos transverses: Cybersecurity, 5G, Blockchain, Machine learning, AI, Big Data

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Biotecnologia
/ Indústria farmacèutica / Salut i serveis sanitaris

Connectar la teva empresa amb grans multinacionals de França interessades en les teves innovacions i beneficiar-te de connexions d’alt nivell.

Una startup o una empresa tecnològica catalana amb solucions innovadores.

L'idioma de l'esdeveniment serà l'anglès.