ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 14 de juliol del 2021

De 13.00 h a 14.00 h

Gratuït

En aquesta sessió veurem els reptes, les tendències i les oportunitats en el sector del Gaming i parlarem també de com està afectant el nou equilibri mundial amb una visió des d'Àsia i Europa.

Ho farem a través d'una conversa entre l'Hèctor BalaschHead of Asia-Pacific Mobile Gaming at Google, i el Xavier Carrillo, CEO & Owner, Digital Legends Entertainment i moderada per Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona.

A més, les startups participants en la sessió, tindran l’oportunitat de sol.licitar un mentoratge individual (reunions personalitzades) amb l’Hèctor Balasch, durant els mesos de juliol i setembre. Es farà una selecció prèvia de les startups que mantindran les reunions.

Si estàs interessat a ser una de les startups que es reuniran amb l’Hèctor, cal que confirmis el teu interès en el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina i ens posarem en contacte amb tu per confirmar la teva participació.

 

BIOGRAFIES

Hector Balasch, Head of Asia-Pacific, Mobile Gaming, Google

Nascut a Barcelona, l'Hector Balasch té 10 anys d'experiència internacional amb Google en diferents industries, funcions i geografies. Actualment està basat a Singapur des de fa dos anys, liderant l’estrategia, les operacions i els equips de vendes de Gaming ads de la regió d'Àsia-Pacífic. Abans d'arribar a Àsia, l’Hector va treballar 3 anys a la seu mundial de Google a Silicon Valley, on dirigia i coordinava el llançament i aliances d'Internet of Things i Smart Home a Amèrica del Nord. Prèviament, l'Hector va viure 5 anys a Irlanda treballant com a consultor per a les startups digitals amb més potencial d'Europa.

Xavier Carrillo-Costa, CEO i fundador de Digital Legends Entertainment (DLE)

Amb més de 20 anys d’experiència en la indústria dels videojocs. Xavier ha posicionat DLE com un referent internacional per a produccions mòbils AAA (telèfons intel·ligents, tauletes i televisors) que destaca per la seva qualitat, tecnologia i joc. Han desenvolupat productes per a grans multinacionals com adidas, Disney, Electronic Arts, Apple, Samsung, Nokia, Sony, Zynga o Gamevil. També han creat els seus propis videojocs com el premiat Kroll, The Respawnables Afterpulse o Respawnables Heroes descarregats en total per més de 100 milions de jugadors.

Xavier participa regularment com a ponent en grans esdeveniments i conferències de la indústria, ha estat Keynote a la jornada de la WWDE de Steve, al Mobile World Congress, al Mobile Games Forum, a la Game Developer Conference o al GameLab Barcelona.

Xavier participa a la indústria del joc espanyola com a cofundador de 2 associacions clau de desenvolupament de jocs: DEV (actualment vicepresident) i DEVICAT (actualment president).

Startups i Emprenedoria
Videojocs

Conèixer els reptes, les tendències i les oportunitats en el sector del Gaming amb una visió des d'Àsia i Europa.

Una startup.

13.00 h

Benvinguda i presentació dels ponents

Oriol Sans, sènior mànager de Startups, ACCIÓ

13.10 h

Diàleg

Hèctor Balasch, Head of Asia-Pacific Mobile Gaming at Google

Xavier Carrillo, CEO & Owner, Digital Legends Entertainment

Modera: Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona

13.45 h

Torn obert de preguntes

14.00 h

Cloenda

Més informació