ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 23 de juliol del 2021

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

 

Un dels reptes més importants per a una startup en els seus primers anys de vida és el d'obtenir finançament per poder executar l'estratègia comercial, que sempre requereix inversió abans d'obtenir un retorn.

Si bé en unes primeres etapes la inversió per validar els models comercials pot ser continguda, si realment volem créixer les necessitats de capital són importants i cal trobar els mecanismes adients per al seu finançament.

El mercat alternatiu borsari (BME Growth) pot ser un d'aquests instruments, però cal saber en quina etapa de maduresa de l'empresa és adient i quan no ho seria, així com quins avantatges i riscos té pel mateix desenvolupament de la companyia, els gestors i pels seus accionistes.

També és important, en aquesta etapa de creixement de l'empresa que prèviament hi hagi hagut un impuls de les vendes B2B.

Tot això ens ho explicarà en Xavier Casajoana, CEO i co-fundador de VozTelecom, empresa de comunicacions al núvol per empreses, que va sortir a borsa l'any 2016 i va ser adquirida per Gamma Communications l’any 2020.

En acabar la sessió podràs plantejar-li les teves preguntes.

Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Aprendre de les startups que s'han fet grans (scaleups).

Una startup que vulgui créixer.

10.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, Sènior Mànager de Startups d'ACCIÓ

10.05 h

Com impulsar les vendes B2B i sortir a borsa

Xavier Casajoana, CEO i co-fundador de VozTelecom

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la sessió

Organitza

Més informació