ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 4 al 22 d'octubre del 2021

Inscripcions fins al 31 de juliol
200  € + IVA

Vols conèixer de primera mà les tendències que definiran el futur de la mobilitat i els principals reptes que haurà d'afrontar?

Participa en aquesta missió virtual on en diferents sessions, startups i corporacions internacionals ens explicaran els seus models d'innovació oberta i disrupció; escoltarem testimonis del món de la incubació i acceleració, així com agències i experts que ens descriuran com les noves tecnologies han transformat el sector i què s'espera en el futur.

Coneixeràs les principals disrupcions en el sector de la mobilitat en tot el seu abast: nous vehicles (elèctrics, autònoms...), energia (H2, noves bateries...), tecnologies aplicades a la mobilitat (semiconductors, lidars, geolocalització, AI...), connectivitat (5G, Cloud...), ciberseguretat, serveis basats en dades, nous serveis més enllà del vehicle, entre d’altres.

Participant en l’esdeveniment entraràs en contacte amb empreses i entitats dels següents ecosistemes punters en aquest àmbit: Estats Units, Canadà, Alemanya i Israel, França, Regne Unit, Corea, Xina, i Japó.

ACCIÓ t'acompanya en aquest esdeveniment en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D
Mobilitat sostenible

Conèixer les principals disrupcions en mobilitat que marcaran les tendències de futur en el sector.

Una empresa del sector de la mobilitat, automoció, connectivitat, Urbantech, etc.

L'idioma de l'esdeveniment serà l'anglès.

Organitza

Més informació