ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 5 d'octubre al 18 de novembre del 2021

Dimarts i dijous, de 15:30 h a 18:30 h

Inscripcions fins al 4 d'octubre
495  € + IVA

Millora les teves competències en indústria 4.0 i impulsa la teva empresa!

Aquest curs presenta els diferents aspectes necessaris perquè coneguis les implicacions de les diferents tecnologies de la indústria 4.0 en la teva empresa. Està enfocat, sobretot, a entendre com abordar la transformació digital des d’un punt de vista estratègic i veure de quina manera es pot aplicar en els diferents processos i models de negoci. A més, també t’ajudarà a adquirir les competències fonamentals que et permetin avançar en la seva implementació.

Durant el curs tractaràs qüestions relacionades amb les següents temàtiques:

  • El concepte d'indústria 4.0, tendències i disciplines tecnològiques associades per ajudar a la millora de la competitivitat de l’empresa.
  • Eines de suport i mecanismes de diagnosi per reflexionar sobre el punt de partida i les prioritats de l’empresa.
  • Experiències, casos reals i aplicacions de les diverses tecnologies en reptes empresarials concrets.
  • Oferta de capacitats tecnològiques relacionades amb la indústria 4.0 disponibles a Catalunya.
  • Mecanismes de suport públics per fomentar la implementació de la indústria 4.0 en les empreses, especialment en les pimes.

El curs consta de tretze sessions que s’impartiran de manera virtual els dimarts i dijous de 15:30 h a 18:30 h des del 5 d'octubre fins al 18 de novembre. En algunes de les sessions del curs (sessió 1 i sessió 12 'Casos pràctics empresarials') s’oferirà, si les mesures i restriccions de la COVID-19 ho permeten, la possibilitat que els assistents al curs puguin realitzar la sessió de forma presencial o virtual. 

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Aportar coneixement en les tecnologies sobre Indústria 4.0, casos i aplicacions empresarials, capacitats existents i mecanismes de suport a l'empresa.

Un directiu, un gerent, un comandament intermedi o un tècnic amb responsabilitats sobre unitats de negoci digitals o industrials en empreses amb establiment operatiu a Catalunya, que vulguin afrontar o liderar el procés de transformació digital en les seves organitzacions.

 

Descomptes

  • Inscripcions abans del 17 de setembre del 2021: 10% de descompte.
  • Inscrits addicionals d’una mateixa empresa: 10% de descompte.
  • Inscrits d’una empresa participant en una edició anterior del curs: 10% de descompte.
  • Descomptes acumulables fins a un màxim del 15% sobre el preu establert.

Bonificacions

Opció de bonificació parcial davant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo - FUNDAE.

Tutories

S’ofereix a tots els participants una tutoria gratuïta, d’entre 2 i 4 hores, realitzada per un professional expert en transformació digital que forma part de l’Oficina de Transformació Digital de Catalunya, que ajudarà a cada empresa a definir els reptes tecnològics als quals s’enfronta alineats amb la seva estratègia empresarial.