ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 29 d'octubre del 2021

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

 

Créixer pot voler dir oferir nous productes o serveis, oferir-los a més clients o fer-ho en nous mercats. Però com aconseguim accelerar 10 vegades aquest creixement amb menys de la meitat de recursos? La resposta es troba en l'eficiència en capital.

Les taxes de cremades (Burn rates) massa altes o fons invertits en àrees o projectes equivocats, pot dificultar la rendibilitat i, el més important, pot comportar la pèrdua d'un temps no recuperable que la competència o nous agents poden aprofitar.

Eficiència de capital és augmentar el retorn de cada euro invertit. Això no necessàriament implica reduir estructura, sinó fer-la més eficient. Sistemes i persones són els actius de més valor per al creixement d'una scaleup. Ben estructurat, aquest creixement pot acabar essent exponencial, sòlid i sostingut. Parlarem d'accions, mètriques i consideracions que poden ajudar a multiplicar aquest efecte.

Tot això i més, ens ho explicarà la Maria Fierro Massana, especialista en l'expansió internacional i automatització de processos. La Maria és actualment la CFO de Housfy, una scaleup que va néixer fa menys de 4 anys, i que en els darrers 3 ha multiplicat per 4 l'equip i per 10 la facturació (superior a 1M€/mes).

En acabar la sessió, podràs plantejar-li les teves preguntes.

No t'ho perdis!

Estratègia empresarial / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Aprendre de les startups que s'han fet grans (scaleups).

Una startup que vulgui créixer.

10.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, Sènior Mànager de Startups d'ACCIÓ

10.05 h

La importància de l’eficiència en capital per un creixement exponencial, sòlid i sostingut

Maria Fierro, CFO de Housfy

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la sessió

Organitza

Més informació