ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 24 de novembre del 2021

De 16.00 h a 17.00 h

Gratuït

 

En aquesta sessió coneixeràs  les oportunitats i reptes que presenta el sector de la cosmètica en mercats madurs com els Estats Units i Alemanya i et presentarem el nou servei d’expansió internacional dirigit a marques de cosmètica catalanes interessades en aquests mercats.

L'impacte de la covid-19 va provocar, als mercats internacionals, una caiguda de la facturació de l’any 2020 degut, entre altres factors, al tancament de les fronteres i el comerç entre els països, la paralització de les economies i els canvis en les necessitats dels consumidors. Tot i això, les previsions de creixement del sector de la bellesa i la cura personal son positives.

El sector sembla entrar, a poc a poc, en una fase d'estabilització en el nou context global, marcat per:

  • L'increment de les vendes on-line
  • La importància del màrqueting digital i les xarxes socials
  • Les noves tendències de consum liderades per la demanda de productes més sostenibles

Segons l'estudi elaborat per l'Oréal, el sector va viure una recuperació important a la segona meitat de l'any passat a causa de l'augment de la demanda. Algunes de les claus que expliquen les previsions de creixement del sector a llarg termini son:

  • L’envelliment de la població a les economies més desenvolupades, que cerca nous productes per al manteniment del benestar
  • L'augment de la despesa per càpita en aquest tipus de productes a causa de l'increment de la classe mitjana i alta en moltes economies emergents
  • La necessitat de la població urbana de trobar nous productes que compleixin les seves expectatives

Els Estats Units i Alemanya son dos dels mercats més rellevants en volum de facturació i principals mercats importadores i exportadors del món. Durant el període 2014 - 2018, aquests dos mercats, juntament amb França i el Regne Unit, van ser les principals destinacions per a les exportacions catalanes del sector Beauty.

Si ets una empresa amb una marca cosmètica pròpia i vols expandir el teu negoci a escala internacional, no et perdis aquesta sessió!

Internacionalització
Cosmètica, benestar i economia silver

Donar a conèixer les oportunitats per al sector de la cosmètica en els mercats madurs d'Alemanya i els Estats Units i presentar el nou servei d’expansió internacional.

Una empresa catalana amb marca cosmètica pròpia dirigida al canal retail i/o canal professional.

Organitza

Col·labora

Més informació