ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 20 de gener del 2022

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït
 
En el marc del Mobile World Congress de març del 2022, l'Open Innovation Challenge es planteja com un esdeveniment de trobada B2B entre corporacions, inversors i proveïdors de solucions i tecnologia. Enguany, l'edició tindrà un format híbrid que et permetrà mantenir reunions virtuals o presencials a Barcelona amb participants d'arreu del món.
 
En aquesta sessió descobriràs com participar-hi amb les millors garanties. L'Open Innovation Challenge del MWC s'adreça a proveïdors de solucions i tecnologia que vulguin treballar la innovació oberta amb corporacions o inversors, explorant nous models de negoci i noves tecnologies, proposant un programa de col·laboració o oferint propostes de valor atractives.
 
Empreses com Mercedes, ROCA sanitaris i LG, entre d'altres ja han publicat els seus reptes. Participa en l'Open Innovation Challenge i podràs reunir-te amb els seus responsables
 
En l'edició del juny de 2021 es van mantenir 1100 reunions entre els 550 participants, el 78% dels quals eren startups, 80 corporacions i inversors  i representació de 38 països.
 
Els tòpics d'enguany són:
  • CloudNet
  • 5G Connect
  • Internet of Everything
  • FinTech
  • Tech Horizon
  • Advancing AI
Connecta't a la sessió per conèixer els detalls de l'esdeveniment, les corporacions que presentaran els seus reptes i els inversors que hi participaran.
 
No t'ho perdis!
 

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ Electrònica i electricitat / Logística, e-commerce i distribució / TIC i transformació digital / Videojocs

Conèixer el MWC Open Innovation Challenge 2022 - B2B hybrid event i preparar-te les reunions amb corporacions i inversors.

Una startup o una empresa tecnològica amb solucions innovadores.

Organitza

Més informació