ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 31 de gener al 4 de febrer de 2022

Gratuït

Del 31 de gener al 4 de febrer els International Business Days posaran el focus a l'Àfrica, l'Orient Mitjà i  Austràlia, cinc dies temàtics perquè descobreixis les tendències d'aquests mercats i comprovis si els teus productes o serveis poden trobar-hi una oportunitat per fer créixer el teu negoci.

Vols saber si pots créixer o introduir-te en aquests mercats? Sol·licita entrevistes amb els directors de les Oficines Exteriors d'ACCIÓ a Accra, Casablanca, Dubai, Johannesburg, Nairobi, Istanbul o Sydney i junts explorareu les possibilitats reals que té la teva empresa. Pots triar un màxim de 4 oficines exteriors.

Sol·licita una entrevista amb...

  • Istanbul si vols fer negoci a: Turquia, Azerbaidjan o Geòrgia.
  • Dubai si vols fer negoci a: Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita, Líban, Kuwait, Oman o Bahrain.
  • Casablanca si vols fer negoci a: Marroc.
  • Accra si vols fer negoci a: Benín, Burkina Faso, Camerun, Costa d'Ivori, Gàmbia, Ghana, Guinea Equatorial, Nigèria, Senegal o Togo.
  • Nairobi si vols fer negoci a: Kenya, Tanzània, Uganda o Etiòpia.
  • Johannesburg si vols fer negoci a: Àfrica Austral
  • Sydney si vols fer negoci a: Austràlia i Nova Zelanda

També podràs demanar entrevistes amb els experts de l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització i del servei International eTrade. Pots demanar-les les dues, a part de les oficines exteriors que triïs:

  • Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització si tens consultes sobre problemàtiques i tràmits de negoci internacional
  • International eTrade si vols començar a exportar digitalment o vols vendre a nous mercats.

Aquestes entrevistes estan incloses dins del programa dels International Business Days - Focus Àfrica i Orient Mitjà, que tindran lloc del 31 de gener al 4 de febrer. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Els International Business Days volen apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àfrica, l'Orient Mitjà i  Austràlia a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa catalana que vol obrir el seu negoci als mercats d'Àfrica, Orient Mitjà o Austràlia i Nova Zelanda.

Organitza

Més informació