ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 10 de febrer del 2022

De 10.00 h a 10.45 h

Gratuït

En aquesta jornada es presentarà l’Oficina Accelera Pyme - Eurecat i els nous serveis gratuïts que es posen a disposició de les organitzacions per iniciar i avançar en el procés de transformació digital.

També es donaran a conèixer els principals instruments de finançament i les subvencions per a la transformació digital de les empreses.

L’Oficina Acelera Pyme – Eurecat té per objectiu la potenciació de la transformació digital de les organitzacions del territori identificant les possibles oportunitats existents i el millor camí per aconseguir-ho en cada cas particular.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors
Objectiu de l'acte
Analitzar les principals ajudes disponibles en l'àmbit nacional (Kit Digital, CDTI) i regional (ACCIÓ), el seu objecte i les seves característiques particulars. Presentar l’Oficina Accelera Pyme - Eurecat
T'interessa si ets...

Una empresa de qualsevol sector que vulguin conèixer de primera mà els actuals instruments de finançament i subvencions disponibles per a la digitalització dels seus negocis.

Programa
10.00 h

Benvinguda a la sessió i presentació del programa Accelera Pyme

Albert Martínez Castellarnau, consultor de Transformació Digital d’Eurecat

10.05 h

Instruments de finançament: Introducció a l’ecosistema d’ajuts per a la innovació i eines de finançament per a la transformació digital de negocis (Kit Digital, Cupons ACCIÓ, CDTI PID-Red Cervera)

Miquel Corella Lagunas, consultor de Gestió de la Innovació i Transformació Digital a Eurecat

10.35 h

Torn obert de preguntes

10.45 h

Cloenda

Organitza
Col·labora
Més informació