ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 15 de febrer del 2022

De 12.30 h a 13.30 h

Gratuït

Vols fer de la teva empresa una organització amb propòsit? Quina importància té el valor compartit en ple segle XXI? I en la competitivitat empresarial?

Cada cop més s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu compte de resultats i valorar l’impacte que les seves accions tenen a l’entorn o al món sencer. El valor compartit és, doncs, un concepte en expansió que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I això ben aviat serà imprescindible.

Durant aquesta jornada que podràs seguir presencialment o virtualment, entendrem per què el valor compartit és una estratègia de gestió empresarial transversal que busca desenvolupar noves oportunitats de negoci per a la maximització del valor competitiu en resoldre reptes socials i mediambientals a través del seu model de negoci i les operacions.

Comptarem amb l'empresa Avinent un partner complet de solucions orals. El seu compromís principal és millorar el benestar de les persones amb tractaments cada vegada menys invasius, més ràpids i precisos, totalment personalitzats i curosos amb el resultat estètic. Per aconseguir aquesta fita s'han equipat amb tecnologies respectuoses amb els residus com la fabricació additiva, han pres consciència del territori que els envolta i s'han centrat en el desenvolupament de les persones com a pilars fonamentals del continu progrés de la companyia durant seixanta anys.

Inscriu-te a la sessió i descobreix-ne més!

Aquesta jornada s’emmarca dins les sessions prèvies del Dia de l’Empresa 2022.

Aquí trobaràs totes les sessions de valor compartit dels pròxims dies, amb casos d'empreses de tot el territori.

Estratègia empresarial
Tots els sectors

Conèixer la importància del valor compartit en l'estratègia empresarial a través de l'experiència d'una empresa del territori.

Una empresa de qualsevol mida i sector.

12.30 h

Benvinguda

David Tornos, secretari general de Foment del Treball

12.35 h

El Valor compartit com a factor de competitivitat empresarial

Joan Martí, director de la Unitat d’Estratègia empresarial d’ACCIÓ

13.05 h

Experiències empresarials en Valor compartit: el cas d’Avinent

Albert Giralt, General Manager d’Avinent

13.35 h

Cloenda

Albert Castellanos i Maduell, secretari d’Empresa i Competitivitat

Més informació


Via Laietana 32
08003 Barcelona