ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 7 a l'11 de març de 2022

Gratuït

Del 7 a l'11 de març els International Business Days posaran el focus a Àsia, cinc dies temàtics perquè descobreixis les tendències d'aquests mercats i comprovis si els teus productes o serveis poden trobar-hi una oportunitat per fer créixer el teu negoci.

Vols saber si pots créixer o introduir-te en aquests mercats? Sol·licita entrevistes amb els directors de les Oficines Exteriors d'ACCIÓ a Bombai, Seül, Pequín, Hong Kong, Singapur, Tòquio o Xangai i junts explorareu les possibilitats reals que té la teva empresa. Pots triar un màxim de 4 oficines exteriors.

Sol·licita una entrevista amb...

  • Bombai si vols fer negoci a: Índia, Nepal, Sri Lanka o Bangladesh.
  • Seül si vols fer negoci a: Corea del Sud.
  • Pequín si vols fer negoci a: Xina.
  • Hong Kong si vols fer negoci a: Hong Kong, Taiwan i la Xina.
  • Singapur si vols fer negoci a: Cambodja, Filipines, Indonèsia, Laos, Malàisia, Myanmar, Singapur, Tailàndia o Vietnam.
  • Tòquio si vols fer negoci a: Japó.
  • Xangai si vols fer negoci a: Xina.

També podràs demanar entrevistes amb els experts de l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització i del servei International eTrade. Pots demanar-les les dues, a part de les oficines exteriors que triïs:

  • Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització si tens consultes sobre problemàtiques i tràmits de negoci internacional.
  • International eTrade si vols començar a exportar digitalment o vols vendre a nous mercats.

Aquestes entrevistes estan incloses dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia, que tindran lloc del 7 a l'11 de març. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Els International Business Days volen apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àsia a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa catalana que vol obrir el seu negoci als mercats d'Àsia.

Organitza

Més informació