ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 8 de març del 2022

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

Vols desplaçar treballadors a l’exterior amb la màxima seguretat?

Les empreses amb relacions comercials a l’exterior han de tenir en compte diversos aspectes clau en els seus processos d'internacionalització, com el transport de mercaderies, la situació de les fàbriques o la mobilitat de les persones, entre d'altres.

Després de l’emergència sanitària del coronavirus la capacitat productiva i comercial s’ha reactivat de manera molt positiva. Tot i això, encara hi ha certs aspectes, com és el cas de la mobilitat de treballadors, que continuen sent una de les barreres més importants i vigents a l’hora de fer negocis.

De la mà de Cuatrecasas i l'Oficina Exterior de Catalunya a Pequín, tractarem tots els aspectes a tenir en compte a l’hora de desplaçar treballadors a l’exterior dins del context actual, així com d'altres opcions disponibles, com la contractació a destinació, tot posant el focus en el continent asiàtic i la Xina en particular. Coneixeràs els requisits i procediments per l’expatriació, les regles de tributació i altres aspectes rellevants a tenir en compte, com la seguretat social o el pagament de salaris.

En últim lloc, obtindràs informació pràctica sobre la gestió de recursos humans a la Xina i els trets culturals més rellevants que has de conèixer per evitar xocs culturals.

Tant si ja estàs desplaçant treballadors com si t’ho estàs plantejant, aquesta sessió t'ofereix informació clau i casos pràctics perquè coneguis totes les opcions al teu abast.

Inscriu-te a la sessió per saber-ne més!

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia d’ACCIÓ, que tindran lloc del 7 a l'11 de març. A través de webinars i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Identificar els àmbits que s’han de considerar a l’hora de desplaçar treballadors a l’exterior dins del context actual i posant el focus en la Xina.

Una empresa exportadora o importadora amb operacions a l'Àsia.

09.30 h

Benvinguda

Sandra Font, líder d’equip de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ

09.35 h

Desplaçament de treballadors a la Xina: Qui podem expatriar, on tributarà l’expatriat, casos pràctics i altres aspectes rellevants

Carlos Ramirez, conseller de l’Àrea Fiscal de Cuatrecasas

Conchi Bargalló, associada sènior de l’Àrea Fiscal de Cuatrecasas

10.15 h

Gestió de recursos humans a la Xina

Gao Wei, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Pequín

10.30 h

Serveis d’ACCIÓ per fer front a les Barreres

Raquel González, consultora sènior de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d'ACCIÓ

10.40 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la sessió

La sessió es durà a terme en català i castellà.

Organitza

Col·labora

Més informació