ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 9 de març del 2022

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

Si ets una empresa del sector cosmètic i estàs interessada en el mercat xinès, no et perdis aquest taller.

Connecta't a aquesta sessió per conèixer el funcionament de l'ecosistema online de la Xina, molt diferent del dels mercats occidentals, t'informarem de com validar la viabilitat del producte en un mercat molt competitiu i trobar el millor soci per introduir-te i créixer al mercat.

La Xina ha esdevingut el segon mercat de cosmètica més gran del món, només per darrere dels Estats Units. El seu potencial de creixement va lligat a l’enorme desenvolupament del canal online, imprescindible per qualsevol empresa que es plantegi vendre en aquest mercat.

La directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Xangai ens explicarà les claus a tenir en compte per les empreses del sector cosmètic que vulguin vendre en línia en aquest mercat gegantí. També comptarem amb l’experiència de la Judith Padrós, de l’empresa catalana Trilogi i gran coneixedora del mercat en línia xinès, i coneixerem de primera mà el cas empresarial de l’empresa ALQVIMIA.

Inscriu-te a la sessió per saber-ne més!Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia d’ACCIÓ, que tindran lloc del 7 a l'11 de març. A través de webinars i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Cosmètica, benestar i economia silver

Descobrir les oportunitats de negoci a la Xina en el sector cosmètic.

Una empresa del sector cosmètic.

La sessió es durà a terme en català i castellà.

Organitza

Més informació