ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 21 de març del 2022

De 09.00 h a 12.20 h

Inscripcions fins al 21 de març
Gratuït

En aquest curs virtual, es presentaran els fons Next generation i els canals predeterminats perquè aquests puguin arribar a les empreses del territori a través de subvencions. 

També veurem quines tendències tenen en la forma de la seva licitació i quins són els requisits generals per a presentar un  projecte subvencionable, a més del suport que dona ACCIÓ a les empreses que ho requereixin.

A partir d’aquest marc general, es farà un treball d’anàlisi d’oportunitats de les empreses participants que culminin en el disseny d’un pla per a desenvolupar accions internes que puguin ser susceptibles d'entrar com a projecte subvencionable en les convocatòries vigents o futures.

Dates i horari del curs:

  • 21 de març de 9.00 h a 12.20 h.
  • 28 de març de 9.00 h a 12.20 h.
  • 4 d’abril de 9.00 h a 12.20 h.
  • Durada total: 10 hores.

No t'ho perdis!

Estratègia empresarial
Tots els sectors

Analitzar, des d’una perspectiva estratègica, les possibles accions internes que les empreses poden realitzar i que culminin en l’elaboració d’un projecte que sigui susceptible de poder entrar en les convocatòries dels fons Next generation.

  • Una empresa del sector turístic o enoturístic del territori català.
  • Un treballador en actiu, en ERTE, en ERTO o un autònom.

Formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

El 30% de les places estan destinades a persones desocupades. Les persones amb contracte de l'administració pública estan exemptes de participar del concurs atenent a la normativa de la convocatòria.

Col·labora

Més informació