ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 29 al 31 de març del 2022

De 09.30 h a 18.30 h

Gratuït amb codi promocional d'ACCIÓ (veure nota)

L’Industry 4.0 Congress, que tindrà lloc en el marc de l’Advanced Factories 2022, és el major Congrés Europeu sobre indústria avançada i digital. Un espai on descobrir les darreres tecnologies emergents i els sistemes d’automatització i fabricació més innovadors, on experts de primer ordre internacional donen les claus per a implementar nous models de negoci i aprofundeixen en les tendències tecnològiques més capdavanteres al voltant de la Indústria Avançada i Digital.

ACCIÓ hi és present amb la presentació del Catàleg de casos d’ús de la Indústria 4.0, vinculats al Programa ProACCIÓ 4.0 i casos d’èxit per ajudar al sector industrial a impulsar la competitivitat; amb la presentació de l’Informe tecnològic de Fotònica; i amb la participacióen la jornada Upskilling & Reskilling: renovació, adaptació i desenvolupament del talent en la indústria.

L’Advanced Factories 2022 és la trobada anual sobre innovació industrial que enguany reuneix a Barcelona més de 17.000 professionals del sector. Més de 350 firmes expositores presentaran en primícia a Europa les seves solucions en robòtica, sistemes d'integració, Impressió 3D i tecnologies de Fabricació Avançada i totes les eines per a implantar el Digital Manufacturing, com la intel·ligència artificial, Machine Learning, visió artificial, realitat virtual, augmentada i mixta; i les tecnologies relacionades amb analítica de dades, cloud industrial, IIoT, blockchain, ciberseguretat, entre d'altres.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Presentar els darrers avanços en automatització i robotització industrial.

Una empresa industrial que vol aprofundir en la indústria 4.0 i en el disseny de les fàbriques digitals.

29/03

Presentació del Catàleg de casos d’ús de la Indústria 4.0 i casos d’èxit

31/03

Presentació de l’Informe tecnològic de Fotònica, realitzat per ACCIÓ

Participació en la jornada Upskilling & Reskilling: renovació, adaptació i desenvolupament del talent en la indústria

És necessari disposar de l'entrada PREMIUM VIP PASS per tal d'accedir a les ponències del congrés. Utilitza el codi promocional d'ACCIÓ 5372V en fer la teva inscripció o aconsegueix-la de franc al web de l’Advanced Factories.

Organitza

Col·labora

Més informació


Pl. de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona