ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 29 de març del 2022

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

La guerra a Ucraïna més enllà del drama humanitari ha acabat de trasbalsar el panorama econòmic mundial, i les empreses catalanes no estan exemptes d’aquest canvi.

L’augment del preu dels combustibles, l’alumini o el pal·ladi són les conseqüències més visibles, però també cal parlar de l’aturament en sec de les importacions i exportacions de matèries primeres crítiques i productes acabats, la repercussió que tindrà la guerra en el sector turístic o el futur de les filials catalanes a Rússia o Ucraïna, entre altres problemàtiques.

Per resoldre tots aquests dubtes, Clúster Disseny impulsa aquesta sessió informativa conduïda per Albert Closas, periodista de Televisió de Catalunya i director del programa ‘Valor Afegit’. L’acte se celebrarà de manera presencial al Hub cambraDigital de la Cambra de Comerç de Barcelona, amb aforament limitat.

L’esdeveniment començarà amb la benvinguda d’Isabel Roig, directora general de Barcelona centre de Disseny, i comptarà amb la participació de Carme Poveda, directora d'Anàlisi Econòmica del Gabinet d'Estudis Econòmics i Infraestructures de Cambra de Comerç de Barcelona, i de Cristina Serradell, directora de la Unitat de Negoci Internacional d'ACCIÓ. Carme Poveda ens parlarà del context geopolític i econòmic i la previsió de l'afectació a l'activitat de les empreses, mentre que Cristina Serradell ens exposarà les afectacions comercials i mesures de suport.

Després de les seves intervencions s’oferirà un debat entre les dues ponents amb torn de preguntes per al públic.

En acabar la sessió, els assistents podran gaudir d'un coffee break d'illycaffè per compartir experiències i fer networking.

No t'ho perdis!

Internacionalització
Tots els sectors

Reflexionar sobre les conseqüències més visibles de l'actual conflicte a Ucraïna i la seva repercussió en el sector turístic o el futur de les filials catalanes a Rússia o Ucraïna, entre altres problemàtiques per les empreses catalanes.

Una empresa catalana.

Més informació


Av. Diagonal, 452
08006 Barcelona