ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 5 d'abril del 2022

De 09.00 h a 11.00 h

Gratuït

La convergència de la crisi postcovid i de l'emergència climàtica ha convençut els governs de tot el món que l'economia i les empreses que la formen tenen un rol fonamental per impulsar el camí cap a un món sostenible. Alhora ens adonem que els problemes a què ens enfrontem són sistèmics i necessiten respostes col·lectives.

Les empreses que sàpiguen aprofitar la confluència dels impulsos econòmics del sector públic i la col·laboració sistèmica trobaran noves i grans oportunitats per créixer.

En aquesta sessió, oberta i participativa, s'explicaran les condicions i els factors per tenir èxit en projectes de cooperació.

Jornada emmarcada en el cicle de Trobades "Guanyar amb la sostenibilitat", organitzades per GRID Granollers, amb l'objectiu d'impulsar l'ús eficient de recursos no aprofitats i la cooperació entre empreses.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Sensibilitzar sobre la sostenibilitat i les oportunitats que ofereix a les empreses, impulsar l'ús eficient de recursos no aprofitats, facilitar la cooperació entre empreses i donar eines per la sostenibilitat.

Una empresa que estigui interessada en l'economia sostenible i en dur a terme projectes de cooperació.

09.00 h

Ponències

Luís Costa, consultor internacional, membre del Forbes Coaches Council

Lluís Juncà, director general d'Innovació de la Generalitat de Catalunya

10.00 h

Cafè networking

Col·labora

Més informació


Torras i Bages, 50
Sala Oberta
08401 Granollers