ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 20 d'abril del 2022

De 15.30 h a 16.30 h

Gratuït

El pròxim mes de maig, en el marc de l'Integrated Systems Europe (ISE), podràs presentar les teves solucions a l'Open Innovation Challenge, un esdeveniment de trobada B2B entre corporacions i proveïdors de solucions i tecnologia. Enguany podràs mantenir reunions virtuals o presencials a Barcelona.

En aquesta sessió descobriràs com participar-hi amb les millors garanties. L'Open Innovation Challenge de l'ISE s'adreça a proveïdors de solucions i tecnologia que vulguin treballar la innovació oberta amb corporacions, explorant nous models de negoci i noves tecnologies, proposant un programa de col·laboració o oferint propostes de valor atractives. 

Les tecnologies en què volen treballar les corporacions presents en aquest Challenge, SonyMediapro, FilminCellnex o la Corporació Catalana Mitjans Audiovisuals, són: ICT, Audio, Research, Machine Learning, Gamification, Voice, Image, AR/VR/MX, Data Conferencing, HBB TV, Broadcasting Signal, Prediction, NLP, Text Analyse, Recommendation System, Content Distribution, Streaming Broadcast, Wireless, Connectivity, Blockchain, NFT, Token, Criptocurrency, Hosting, TV Production entre d'altres.
 
Connecta't a la sessió per conèixer els detalls de l'esdeveniment, les corporacions que presentaran els seus reptes i com fer-los les teves propostes a través de l'Open Innovation Challenge.

No t'ho perdis!

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Audiovisual
/ Logística, e-commerce i distribució / TIC i transformació digital

Conèixer l'ISE Open Innovation Challenge 2022 i preparar-te les reunions amb corporacions.

Una startup o una empresa tecnològica amb solucions innovadores.

La sessió es durà a terme en anglès.

Organitza

Més informació