ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 21 d'abril del 2022

De 11.00 h a 12.30 h

Gratuït

 

Vols conèixer l'SME Climate Hub, que lidera una iniciativa global per ajudar a les pimes a reduir les seves emissions d’efecte hivernacle i a construir models de negoci futurs i resilients?

Connecta't a aquesta sessió i descobriràs les eines i recursos digitals que l'SME Climate Hub ha desenvolupat conjuntament amb la Universitat d’Oxford i que gratuïtament posa a disposició a les pimes que vulguin comprometre’s a combatre el canvi climàtic i incorporar la sostenibilitat en la seva estratègia empresarial.

També veuràs bones pràctiques inspiradores de pimes catalanes que han apostat per construir un model de negoci resilient, respectuós amb el medi ambient i socialment sostenible per a contribuir a un futur millor.

Les empreses tenen un paper cabdal en l’assoliment d’una economia més sostenible i més alineada amb els compromisos de mitigació i adaptació assumits pels Estats a l’Acord de París. El teixit empresarial del país té un paper fonamental atès que la seva activitat, causa un efecte directe sobre el nostre entorn, sobretot pel que fa a les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle.

Les pimes poden contribuir a crear un futur millor, crear solucions innovadores per donar resposta als reptes del canvi climàtic, reduir les seves emissions d’efecte hivernacle i generar valor més enllà de la seva activitat econòmica. Poden engegar actuacions que fomentin els canvis d’hàbits dels consumidors i les expectatives dels inversors, contribuir a la resiliència dels agents de la seva cadena de valor i així accedir a nous mercats i clients.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Aprendre a contribuir a la mitigació del canvi climàtic i integrar la sostenibilitat a la seva estratègia empresarial.

Una empresa petitia o mitjana de qualsevol sector.

11.00 h

Benvinguda

Representant d'ACCIÓ

11.05 h

Eines per mitigar el canvi climàtic de l'SME Climate Hub

Pamela Jouven, directora de l'SME Climate Hub

11.25 h

Casos pràctics de pimes catalanes

Jordi Oliver, CEO d'Inèdit

11.55 h

Eines i iniciatives de l'Oficina de Canvi climàtic de la Generalitat de Catalunya

Marta Hidalgo, tècnica de l’Àrea de mitigació de l'Oficina del Canvi Climàtic

12.10 h

Torn obert de preguntes

12.30 h

Fi de la sessió

Aquesta sessió es durà a terme en català i en anglès.

Organitza

Més informació