ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 21 d'abril del 2022

De 09.30 h a 13.00 h

Gratuït

Des del DIH4CAT s'organitza un cicle de tallers sectorials, repartits pel territori, per ajudar a les pimes a identificar i afrontar els reptes comuns i de la seva cadena de valor gràcies a la incorporació de les tecnologies més avançades.

Els principals objectius dels tallers són:

  • Identificar els principals reptes sectorials que afronten les pimes, siguin reptes comuns o pel que fa a la seva cadena de valor.
  • Conèixer les possibilitats que ofereixen les diferents tecnologies més avançades i les oportunitats de millora reals que poden suposar per les pimes.
  • Conèixer les capacitats i competències de la xarxa de Nodes d’Innovació Digital com a centres i entitats de referència d’innovació especialitzats en els 7 àmbits de tecnologies més avançades: Intel·ligència artificial, la Supercomputació, la Ciberseguretat, l’Smart Connectivity, la Fabricació additiva i la impressió 3D, la Robòtica i la manufactura avançada i la Fotònica.
  • Identificar i conceptualitzar nous projectes de R+D+i de la mà dels Nodes per activar les oportunitats de millora detectades i de cara a aprofitar les diferents fonts de finançament disponibles.

Aquest tercer taller pretén reflexionar i fer visibles els principals reptes operatius i tecnològics que presenta el sector automoció i metall, i analitzar com les tecnologies més avançades poden donar-hi una resposta.

La reflexió es realitzarà de manera conjunta amb la xarxa de Nodes d’Innovació Digital del Digital Innovation Hub de Catalunya.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Matèries primeres i transformació del metall i altres materials

Reflexionar i fer visibles els principals reptes operatius i tecnològics que presenta el sector automoció o el sector metall i processos metàl·lics i analitzar com les tecnologies més avançades poden donar-hi una resposta.

Una empresa del sector automoció o del sector metall i processos metàl·lics.