Actes External
Escenaris de futur en l’àmbit de l’alimentació: Disrupcions i tendències
Presentació del Disruptour The Future of Food II
Jornades i conferències
dilluns, 25 d'abril del 2022
De 15.00 h a 16.00 h
Connecta't a aquesta sessió on t'informaràs del Disruptour the Future of Food II que es durà a terme del 20 de juny al 8 de juliol. Aquesta actuació inclou un bootcamp presencial el 10 de maig.
En aquesta sessió a més d'informar-te de les activitats del Disruptour, també coneixeràs un expert internacional en el sector alimentació, i les disrupcions que s'estan duent a terme en aquest sector en diferents països i les oportunitats que això genera.
Connecta't per conèixer el futur de l’alimentació: tecnologies que s’estan aplicant, nous models de negoci, noves tendències, entre d'altres.
En el Disruptour t’acompanyarem a generar reptes d’RD i innovació que després puguis presentar a línies d’ajuts, rebràs feedback directe d’expert i coneixeràs altres empreses que treballen en aquest mateix àmbit d’interès.
No t'ho pots perdre!
ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.
Conèixer el futur del sector de l'alimentació i el Disruptour The Future of Food.
Una empresa de qualsevol punt de la cadena de valor de l’àmbit alimentació.
- 15.00 h
-
Benvinguda
Ana Simon, Mànager de Disrupció i Connexió Internacional, ACCIÓ
- 15.05 h
-
Escenaris de futur en l’àmbit de l’alimentació
Beatriz Romanos, Food Tech & Innovation Coach
- 15.25 h
-
Disrupcions en l’ambit de l’alimentació en diferents ecosistemes
Oficines d'ACCIÓ als Estats Units, Canadà i Israel
- 15.40 h
-
Presentació de l’ExO Bootcamp i Disruptour the Future of Food II
Beatriz Romanos, Food Tech & Innovation Coach
Marc Gràcia, consultor sènior de Disrupció, ACCIÓ
Natalia Nicolau, consultoria sènior d’Innovació Internacional, ACCIÓ
- 16.00 h
-
Fi de la sessió
La sessió es durà a terme en català i castellà.