ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 27 d'abril del 2022

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

El programa Activa Startups ofereix a les pimes ajuts de fins a 40.000 euros per impulsar la transformació digital a través de la col·laboració amb startups. Una iniciativa que té per objectiu potenciar la innovació oberta i ajudar-les a incorporar o desenvolupar noves tecnologies o avançar cap a models de negoci més sostenibles.

Si la teva empresa té un repte que es pot solucionar a través de la col·laboració amb startups, no et perdis aquesta sessió on t'explicarem com funciona la línia d'ajuts Activa Startups.

Connectat a la sessió i descobriràs els ajuts a què pots optar per desenvolupar nous productes a través de la transformació digital, el desenvolupament i la incorporació de tecnologies emergents, la transformació cap a una economia baixa en carboni i la incorporació de l'economia circular en el model de negoci.

No t'ho perdis!

Activa Startup és una iniciativa del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo emmarcada en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, amb el finançament de NextGeneration EU, i que compta amb la col·laboració de l’Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ).

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer la línia d'ajuts Activa Startups.

Una pime o una startup de qualsevol sector.

09.30 h

Benvinguda

Lluís Juncà, director general d'innovació i emprenedoria de la Generalitat de Catalunya

09.40 h

Presentació de l'ajut

Jordi Llinares, subdirector general de Digitalización de la Industria y Entornos Colaborativos, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo

09.50 h

Explicació de la convocatòria

Albert Torruella, consultor sènior d'Innovació Oberta i Disrupció, ACCIÓ

Lourdes Mochales, Team Leader d'Innovació Oberta i Disrupció, ACCIÓ

10.30 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la sessió