ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 4 de maig del 2022

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

En els darrers anys el model de gestió de residus a Austràlia ha canviat completament. D'una situació en què la majoria de residus s'exportaven han passat a la creació d'un model propi de gestió de residus amb totes les oportunitats que això comporta.

El mercat australià necessita coneixement, béns d'equip i infraestructures per poder desenvolupar nous models de negoci vinculats a la gestió i la valorització de residus.

Connecta't a aquesta sessió i coneixeràs, de la mà de la directora de l'Oficina d'ACCIÓ a Austràlia com ha evolucionat la gestió de residus en aquest país i quines oportunitats presenta actualment.

També t'informaràs de la missió empresarial que s'està preparant en el marc de la fira AWRE, que tindrà lloc a Sidney a finals d'agost.

L'Australiasian Waste and Recycling Expo, que se celebrarà a Sydney del 24 al 25 agost de 2022 presenta les novetats d'empreses d'Austràlia i internacionals relacionades amb els sectors de Tractament de residus, Residus, Reciclatge, Fires industrials i Medi ambient.

No t'ho perdis!


Aquesta jornada s'emmarca dins del pla de dinamització de la iniciativa clúster residus, una iniciativa conjunta de l'Agència de Residus de Catalunya i ACCIÓ amb l'objectiu d'agrupar empreses i agents d'entorn de tota la cadena de valor del sector. Això implica anar des de l'origen del residu, passant per la seva gestió (recollida, classificació, tractament i valorització) i arribar fins al seu final de cicle de vida o al client final de la matèria primera secundària.

Clústers / Internacionalització
Economia circular

Conèixer les oportunitats en gestió de residus a Austràlia i la missió a la fira AWRE.

Una empresa del sector Residus.

Més informació