ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 9 de maig del 2022

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

Malgrat la crisi ocasionada per la Covid-19, el litoral adriàtic segueix sent un lloc preferent per a la inversió turística.

Connecta't a aquesta sessió i descobriràs les oportunitats que aquest fet suposa per a les empreses catalanes.

Per aquest motiu, Croàcia i Montenegro ofereixen oportunitats interessants per a les empreses d’equipaments per a hotels i restaurants, ports esportius, centres de bellesa i wellness, així com per a empreses amb productes dirigits al canal HORECA, a la cosmètica professional i cura personal.

Tant Bòsnia i Hercegovina com Croàcia compten amb un important potencial agrícola, i una demanda creixent d’equipaments i productes per als sectors agrícola i alimentari, així com d’equipaments dirigits a projectes d’agroturisme.

Amb relació al sector energètic, les tres economies estan encara pendents de desenvolupar bona part del seu potencial renovable, particularment en els àmbits de l’energia solar fotovoltaica, eòlica, hidroelèctrica i biomassa.

La creixent demanda de productes farmacèutics (amb recepta o sense) i el desenvolupament d’infraestructures sanitàries (hospitals, clíniques, centres de diagnòstic tant públics com privats), mediambientals (depuradores, xarxes de subministrament) i de transport (carreteres, ferrocarrils, xarxes de transport urbà...), origina bones oportunitats als tres mercats per a les empreses catalanes.

En aquesta sessió també t'informaràs de la missió comercial a aquesta zona que s'està preparant per al novembre.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 de maig. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors
Conèixer oportunitats de negoci als Balcans i la missió que es durà a terme.

Una empresa que vulgui conèixer les oportunitats dels Balcans.

09.30 h

Benvinguda

Alexia Vasquez, àrea Exterior de la Cambra de Comerç de Girona

09.35 h

Oportunitats de negoci a Croàcia, Montenegro i Bòsnia i Hercegovina

Jorge Salgado, director de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Zagreb

10.05 h

Descripció de la missió

Cambra de Girona

10.20 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Fi de la sessió