ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 10 al 12 de maig del 2022

De 10.00 h a 12.00 h i de 16.45 h a 18.30 h

Inscripcions fins al 6 de maig

Gratuït, però cal tenir entrada a l'IoT (veure nota)

Participa al brokerage de l'IOT Solutions World Congress 2022, que atrau les empreses i experts internacionals més destacats del sector, per a oferir les darreres aplicacions de l'Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage event, tenen l'oportunitat de fer reunions bilaterals presencials de 20 minuts amb organitzacions locals i internacionals, com a primer contacte per oferir un servei/tecnologia, i ampliar les xarxes d'oportunitats entre les organitzacions presents.

Com participar-hi:

  • Fins al 5 de maig: accedeix i registra't a la plataforma de l'esdeveniment a través del botó d'inscripcions d'aquesta pàgina, i crea un o més perfils de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. 
  • Escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden a una reunió, podràs  acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • Del 10 al 12 de maig: Celebració de les reunions bilaterals preacordades, dins les franges horàries escollides pels participants, a l'estand del Brokerage Event.

ACCIÓ organitza el Brokerage Event del IoT Solutions World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Logística, e-commerce i distribució / Smart Cities / TIC i transformació digital / Tots els sectors

Trobar socis per a cooperacions internacionals, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat en el sector de l'IoT.

L'idioma de l'esdeveniment serà l'anglès.

Per poder accedir-hi hauràs de disposar d'entrada a l'IoT Solutions World Congress. Totes les empreses inscrites a la plataforma rebran codis de descompte i avantatges per accedir al congrés.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
Hall 4. Porta 4 (carrer de la Botànica, 64)
08908 Hospitalet de Llobregat, l'