ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

10 i 11 de maig del 2022. De 12.15 h a 16.30 h
12 de maig del 2022. De 12.15 h a 13.45 h

Gratuït

Totes les empreses inscrites en aquesta activitat rebran codis de descompte i avantatges per accedir al congrés.

Coneix l'impacte real de la transformació digital a la teva empresa.

Apunta't a aquest itinerari que et permetrà conèixer les tendències actuals, solucions i tecnologies relacionades amb l’Internet de les Coses que et pot ser útil per tenir present en l'operativa i el model de negoci de la teva empresa i sobretot, conèixer les eines estratègiques i tecnològiques que et permetran afrontar el canvi tecnològic per transformar la teva fàbrica en una fàbrica intel·ligent.

És imprescindible que tinguis una visió estratègica clara i que inverteixis únicament en aquelles tecnologies i solucions associades a la Indústria 4.0 que realment estan alineades amb els objectius estratègics i de negoci de la teva organització.

En el marc de la fira IoT Solutions World Congress, podràs participar en el Tech Tour 'Game-Changing Technologies for Industry Transformation'.

En què consisteix?

L'itinerari es realitza en el marc de la Fira IoT Solutions World Congress, que atrau les empreses i experts internacionals més destacats del sector, per a oferir les darreres aplicacions de l'Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Té una durada d'una hora i mitja i consisteix en una part introductòria on s’explica les principals tendències en IOT per la Indústria i les solucions més innovadores que tenen presència a la Fira. Tot seguit, hi haurà un tour guiat que consistirà en una visita als estands d'una selecció d'empreses expositores a la fira IoT Solutions World Congress. La sessió finalitza amb un resum final i tancament en el qual es proporcionen consells i informació per poder seguir explorant els expositors de la Fira segons tecnologies i sectors d’interès.

Es realitzaran en 5 grups de 15 persones cadascun. Cada participant s’ha de pre-inscriure a la data i horari que prefereixi:

Dimarts, 10 de maig del 2022

  • Opció matí: de 12.15 h a 13.45 h. Aquesta opció ja està completa, si us plau, no la marquis al formulari.
  • Opció tarda: de 15.00 h a 16.30 h.

Dimecres, 11 de maig del 2022

  • Opció matí: de 12.15 h a 13.45 h.
  • Opció tarda: de 15.00 h a 16.30 h.

Dijous, 12 de maig del 2022

  • Opció matí: de 12.15 h a 13.45 h. Aquesta opció ja està completa, si us plau, no la marquis al formulari.

Per participar-hi, has d'omplir el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina. A partir d'aquesta preinscripció, se seleccionaran les empreses que tinguin un perfil industrial i us contactarem per informar si teniu plaça i explicar-vos tots els detalls. 

També tindràs la possibilitat de participar en el brokerage event del IoT Solutions World Congress (gratuït) i accés a la zona d'exposició de la Fira IOT i de l’ISE.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Obtenir una visió estratègica clara perquè inverteixis únicament en aquelles tecnologies i solucions associades a la Indústria 4.0 que realment estan alineades amb els objectius estratègics i de negoci de la teva organització.

Un executiu d'una empresa tradicional industrial (no TIC) que vulgui impulsar la transformació digital en la seva organització.

L'esdeveniment combinarà la llengua catalana i anglesa.

Per poder accedir-hi hauràs de disposar d'entrada a l'IoT Solutions World Congress. Totes les empreses i entitats inscrites en aquesta activitat rebran codis de descompte i avantatges per accedir al congrés.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
Pavelló 4
08908 Hospitalet de Llobregat, l'