ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

10 i 11 de maig del 2022. De 12.15 h a 16.30 h
12 de maig del 2022. De 12.15 h a 13.45 h

Gratuït

Totes les empreses inscrites en aquesta activitat rebran codis de descompte i avantatges per accedir al congrés.

Coneix l'impacte real de la transformació digital a la teva empresa.

Apunta't a aquest itinerari que et permetrà conèixer les tendències actuals, solucions i tecnologies relacionades amb l’Internet de les Coses que et pot ser útil per tenir present en l'operativa i el model de negoci de la teva empresa i sobretot, conèixer les eines estratègiques i tecnològiques que et permetran afrontar el canvi tecnològic per transformar la teva fàbrica en una fàbrica intel·ligent.

És imprescindible que tinguis una visió estratègica clara i que inverteixis únicament en aquelles tecnologies i solucions associades a la Indústria 4.0 que realment estan alineades amb els objectius estratègics i de negoci de la teva organització.

En el marc de la fira IoT Solutions World Congress, podràs participar en el Tech Tour 'Game-Changing Technologies for Industry Transformation'.

En què consisteix?

L'itinerari es realitza en el marc de la Fira IoT Solutions World Congress, que atrau les empreses i experts internacionals més destacats del sector, per a oferir les darreres aplicacions de l'Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Té una durada d'una hora i mitja i consisteix en una part introductòria on s’explica les principals tendències en IOT per la Indústria i les solucions més innovadores que tenen presència a la Fira. Tot seguit, hi haurà un tour guiat que consistirà en una visita als estands d'una selecció d'empreses expositores a la fira IoT Solutions World Congress. La sessió finalitza amb un resum final i tancament en el qual es proporcionen consells i informació per poder seguir explorant els expositors de la Fira segons tecnologies i sectors d’interès.

Es realitzaran en 5 grups de 15 persones cadascun. Cada participant s’ha de pre-inscriure a la data i horari que prefereixi:

Dimarts, 10 de maig del 2022

  • Opció matí: de 12.15 h a 13.45 h. Aquesta opció ja està completa, si us plau, no la marquis al formulari.
  • Opció tarda: de 15.00 h a 16.30 h.

Dimecres, 11 de maig del 2022

  • Opció matí: de 12.15 h a 13.45 h.
  • Opció tarda: de 15.00 h a 16.30 h.

Dijous, 12 de maig del 2022

  • Opció matí: de 12.15 h a 13.45 h. Aquesta opció ja està completa, si us plau, no la marquis al formulari.

Per participar-hi, has d'omplir el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina. A partir d'aquesta preinscripció, se seleccionaran les empreses que tinguin un perfil industrial i us contactarem per informar si teniu plaça i explicar-vos tots els detalls. 

També tindràs la possibilitat de participar en el brokerage event del IoT Solutions World Congress (gratuït) i accés a la zona d'exposició de la Fira IOT i de l’ISE.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Objectiu de l'acte

Obtenir una visió estratègica clara perquè inverteixis únicament en aquelles tecnologies i solucions associades a la Indústria 4.0 que realment estan alineades amb els objectius estratègics i de negoci de la teva organització.

T'interessa si ets...

Un executiu d'una empresa tradicional industrial (no TIC) que vulgui impulsar la transformació digital en la seva organització.

L'esdeveniment combinarà la llengua catalana i anglesa.

Per poder accedir-hi hauràs de disposar d'entrada a l'IoT Solutions World Congress. Totes les empreses i entitats inscrites en aquesta activitat rebran codis de descompte i avantatges per accedir al congrés.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
Pavelló 4
08908 Hospitalet de Llobregat, l'