ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 11 de maig del 2022

De 10.00 h a 10.30 h

Gratuït (veure nota al peu amb codis descompte)

Aquesta sessió tindrà lloc el dimecres 11 de maig a les 10.00 h i no el dijous 12 de maig, com s’havia previst inicialment.

Totes les empreses i entitats inscrites en aquesta sessió rebran codis de descompte i avantatges per accedir al congrés.

En aquesta sessió es presentarà l'informe tecnològic 'Ciberseguretat a Catalunya' elaborat per ACCIÓ en col·laboració amb l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. Descobrirem que és, que implica i les diferents tecnologies de ciberseguretat. A més, també es presentarà el mapa de l’estat de l’art a Catalunya.

Coneixerem l'ecosistema català de Ciberseguretat, les principals tendències mundials, de creixement, tipologia d'atacs i tecnologies de protecció i casos d'èxit a Catalunya.

Aquesta sessió es realitza en el marc de les activitats de l'IoT Solutions World Congress, que torna a la Fira de Barcelona els propers 10, 11 i 12 de maig. Aquest esdeveniment reuneix en un mateix lloc les solucions de la internet de les coses aplicades a les indústries (manufactura, salut, energia i utilities, vehicle connectat, edificis i infraestructura, retail, etc.), la intel·ligència artificial (bigdata, machine learning i sistemes cognitius) i el blockchain.

No t'ho perdis!

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Donar a conèixer les diferents tecnologies de ciberseguretat, l'estat de l'art i el mapa de les empreses i centres tecnològics a Catalunya.

Una empresa interessada en conèixer més sobre ciberseguretat.

La sessió combinarà la llengua catalana i anglesa.

Per poder accedir-hi hauràs de disposar d'entrada a l'IoT Solutions World Congress. 

Totes les empreses i entitats inscrites en aquesta activitat rebran codis de descompte i avantatges per accedir al congrés. En formalitzar la teva inscripció, rebràs:

  • Entrada gratuïta EXPO + PASS: Accés de tres dies a l’àrea d’exposició de l’IOT Solutions World Congress i accés el dijous dia 12 a les conferències dels congressos IOT Solutions World Congress i al Barcelona Cybersecurity Congress.
  • 50% de descompte al FULL CONGRESS PASS: Accés de tres dies a totes les sales de conferències de l’IOT Solutions World Congress i al Barcelona Cybersecurity Congress, accés a l'àrea d'exposició, activitats d'esdeveniment assistides i molt més.

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
Stand d’ACCIÓ a l’IOT
08908 Hospitalet de Llobregat, l'