ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 13 de maig del 2022

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

El mercat del vi a Polònia, República Txeca i Eslovàquia es troba en expansió a causa de la millora del poder adquisitiu i el creixement econòmic força estable d’aquests països.

En aquesta sessió coneixeràs més sobre aquests països i com aquest context favorable i la tendència a la sofisticació dels gustos dels consumidors ha fet que en els darrers anys s’hi hagi registrat una reducció del consum de begudes alcohòliques d’alta graduació.

Aquest fet afavoreix que creixi l'interès per altres grups de productes com els vins espumosos, els productes NoLo (Non-Alcoholic-Low-Alcoholic) o els vins de preus econòmics. A més la producció vinícola a Polònia és molt escassa i els vins polonesos no poden cobrir la demanda, per tant, la creixent demanda de vi es cobreix amb les importacions. El consumidor polonès busca productes de qualitat i s’ha anat formant en els últims anys.

Connecta't a aquesta sessió i descobriràs més coses sobre el sector en aquests mercats i t'informaràs de la missió comercial inversa que s'està preparant per a l'octubre d'aquest any, una oportunitat d'augmentar les vendes internacionals del teu celler presentant els teus productes als importadors que viatjaran a Lleida el pròxim mes d’octubre.


Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 de maig. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Vins, caves i begudes

Conèixer les oportunitats del sector del vi a Polònia, la República Txeca i Eslovàquia.

Una empresa de qualsevol sector del vi i el cava.

09.30 h

Benvinguda

Cambra de Comerç de Lleida

09.35 h

El sector del vi a Polònia, República Txeca i Eslovàquia

Michal Chabasiewicz, director de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Varsòvia

10.05 h

Presentació de la missió inversa

Cambra de Comerç de Lleida

10.20 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Fi de la sessió

Més informació