ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 17 de maig al 30 de juny del 2022

Dimarts i dijous, de 15:30 h a 18:30 h

Inscripcions fins al 17 de maig
395  € + IVA

Millora les teves competències en indústria 4.0 i impulsa la teva empresa!

Aquest curs presenta els diferents aspectes necessaris perquè coneguis les implicacions de les diferents tecnologies de la indústria 4.0 en la teva empresa. Està enfocat, sobretot, a entendre com abordar la transformació digital des d’un punt de vista estratègic i veure de quina manera es pot aplicar en els diferents processos i models de negoci. A més, també t’ajudarà a adquirir les competències fonamentals que et permetin avançar en la seva implementació.

Durant el curs tractaràs qüestions relacionades amb les temàtiques següents:

  • El concepte d'indústria 4.0, tendències i disciplines tecnològiques associades per ajudar a la millora de la competitivitat de l’empresa.
  • Eines de suport i mecanismes de diagnosi per reflexionar sobre el punt de partida i les prioritats de l’empresa.
  • Experiències, casos reals i aplicacions de les diverses tecnologies en reptes empresarials concrets.
  • Oferta de capacitats tecnològiques relacionades amb la indústria 4.0 disponibles a Catalunya.
  • Mecanismes de suport públics per fomentar la implementació de la indústria 4.0 en les empreses, especialment en les pimes.

El curs consta de tretze sessions i 39 hores de duració repartides en 3 mòduls: 1.Estratègia; 2. Coneix les Tecnologies associades a la Industria 4.0; 3. Implementar. Mecanismes de suport a la Indústria 4.0. S’impartiran virtualment els dimarts i dijous en horari de 15.30 h a 18.30 h, des del 17 de maig fins al 30 de juny.

En algunes de les sessions del curs s’oferirà, si les mesures i restriccions del COVID 19 ho permeten, la possibilitat que els assistents al curs puguin realitzar la sessió de forma presencial.

Les sessions del segon mòdul del curs en què es tracten les tecnologies associades a la Indústria 4.0 estan impartides principalment pels coordinadors i socis del Digital Innovation Hub de Catalunya-DIH4CAT.

Els participants del curs tindran la possibilitat de visitar les infraestructures pel testeig i l’experimentació dels projectes d’Indústria 4.0 que aglutinen els socis dels 7 àmbits tecnològics del DIH4CAT: Intel·ligència artificial, supercomputació, ciberseguretat, Connectivitat Intel·ligent, Fabricació additiva i impressió 3D, Robòtica i manufactura avançada i Fotònica.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Aportar les competències fonamentals per a la implementació de la transformació digital en les empreses industrials, sobretot en aquelles que estan relacionades amb la indústria 4.0.

Un directiu, un gerent, un comandament intermedi o un tècnic amb responsabilitats sobre unitats de negoci digitals o industrials en empreses amb establiment operatiu a Catalunya, que vulguin afrontar o liderar el procés de transformació digital en les seves organitzacions.

Descomptes

  • Inscripcions abans del 31 de Març de 2022: 10% de descompte.
  • Inscrits addicionals d’una mateixa empresa: 10% de descompte.
  • Descomptes acumulables fins a un màxim del 15% sobre el preu establert.

Tutories

S’ofereix a tots els participants una tutoria gratuïta, d’entre 2 i 4 hores, realitzada per un professional expert en transformació digital que forma part del Digital Innovation Hub de Catalunya-DIH4CAT o l’Oficina Acelera Pyme de Smartech Cluster, que ajudarà cada empresa a definir els reptes tecnològics als quals s’enfronta, alineats amb la seva estratègia empresarial.