ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 25 de maig del 2022

De 09.30 h a 14.00 h

Gratuït

 

Ets conscient de la importància d'integrar la propietat intel·lectual i industrial en els teus projectes d'innovació i en la gestió empresarial?

En aquesta sessió descobriràs perquè és imprescindible protegir i posar en valor els actius intangibles de l’empresa per garantir la seva competitivitat i l'aprofitament dels recursos invertits.

Hauràs de portar el teu ordinador portàtil per posar en pràctica els continguts de la sessió.

Aprendràs com fer cerques de l'estat de l’art de la tècnica i com fer vigilància tecnològica. També posaràs en pràctica la cerca de patents i marques, element imprescindible abans d’encetar un projecte d’innovació. 

Coneixeràs el nou servei d'assessorament en propietat intel·lectual i industrial que t'acompanyarà en el procés de protecció i registre de les iniciatives innovadores: nous dissenys industrials, patents, models d'utilitat, marques o noms comercials.

El servei d'assessorament en propietat intel·lectual i industrial disposa de diverses iniciatives per facilitar i acompanyar a les empreses i entitats en la seva estratègia de protecció de la innovació.

  • Test d'autodiagnosi: per conèixer l'estat actual de protecció de la teva innovació i disposar de les pautes per fer els primers passos.
  • Orientació i assessorament inicial sobre la modalitat més adequada de protecció de la teva innovació amb suport en la tramitació del registre, el manteniment de drets i el procés de sol·licitud.
  • Diagnòstic estratègic de la gestió de la propietat industrial i intel·lectual amb un informe detallat sobre la gestió dels teus actius intangibles i una proposta d'actuacions de futur.
  • Tallers de sensibilització i de capacitació sobre la propietat industrial i intel·lectual per millorar-ne el coneixement i la gestió.
Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors
descriure el taller i posar en pràctica

Una empresa que dugui a terme activitats innovadores.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Conceptes d'EIT i VTEch. El sistema de propietat industrial

10.45 h

Pausa-cafè

11.00 h

Les fonts de cerca

11.30 h

Cerca pràctica de propietat industrial i intel·lectual

13.00 h

Servei de Propietat industrial i intel·lectual d’ACCIÓ

13.30 h

Cloenda

Els participants hauran de portar el seu ordinador portàtil. Les places són limitades i es podrà declinar una inscripció quan aquestes s'exhaureixin.


Pl. Pau Vila, 1
08003 Barcelona