ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 26 de maig del 2022

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

Vols fer de la teva empresa una organització amb propòsit? Quina importància té el valor compartit en la competitivitat empresarial?

Sigues part de la revolució de les empreses amb propòsit!

Cada cop més s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu benefici econòmic i valorar l’impacte que tenen les seves accions al seu entorn. El valor compartit és un concepte en expansió que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I cada vegada està agafant més rellevància.

Durant aquesta jornada on-line entendrem per què és tan important tenir un propòsit a l’empresa. Es tracta de definir una estratègia de gestió empresarial transversal i desenvolupar noves oportunitats de negoci per a la maximització del valor competitiu, considerant els reptes socials i mediambientals a través del seu model de negoci i les operacions.

Catalunya, a través del programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ, és pionera al món per treballar la integració del valor compartit entre les empreses d’un clúster. Un procés dirigit a ajudar-les a dur a terme una estratègia per incorporar nous objectius basats en criteris econòmics, socials i mediambientals.

Des del Punt Empresa, l’Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona fa temps que treballa intensament per oferir assessorament especialitzat a les empreses del territori. Entre altres serveis, ofereix acompanyament en diferents àmbits, com són la transformació del model de negoci amb valor compartit, la gestió del talent i del canvi, i la millora de l’eficiència de processos.

No t'ho perdis!

Estratègia empresarial
Tots els sectors
Conèixer la importància de tenir un propòsit a l’empresa i el suport que poden rebre les empreses del territori.

Una empresa de qualsevol mida i sector.

10.00 h

Benvinguda

Glòria Domínguez, directora de l’Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona

10.05 h

El valor compartit com a factor de competitivitat empresarial

Joan Martí, director de la Unitat d’Estratègia Empresarial d'ACCIÓ

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la sessió