ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 26 de maig del 2022

De 15.30 h a 16.30 h

Gratuït

 

En aquesta sessió coneixeràs les característiques de la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d'R+D empresarial en canvi climàtic per a la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental dutes a terme per empreses, de forma individual o en cooperació amb altres empreses, amb un soci desenvolupador acreditat TECNIO o amb un soci internacional.

Els projectes d’R+D objecte d’aquesta convocatòria han d’estar relacionats amb aquelles àrees que comportin una millora vers la problemàtica derivada del canvi climàtic, en concret:

  • Una reducció potencial d’emissions de GEH (directament o indirecta) quantificable o una reducció directa o indirecta de la vulnerabilitat, ja sigui en la mateixa empresa, en la seva cadena de valor o en el seu entorn.
  • No comportarà un increment significatiu de l’impacte en altres àmbits (qualitat de l'aire, biodiversitat, contaminació de l’aigua, generació de residus, etc.).

Els projectes han de ser liderats per una empresa catalana i tenir com a objecte el progrés de la tecnologia respecte als Technology Readiness levels (TRL) compresos entre el TRL 3 a TRL7. Les empreses beneficiàries obtindran una intensitat d'ajut d'entre el 25% i el 70% del pressupost de projecte.

En cas d’un projecte en cooperació internacional, aquest soci internacional haurà de tenir establiment operatiu en un dels territoris elegibles en la convocatòria: Alemanya, Dinamarca, Països Baixos, Regne Unit, França, Itàlia, Bèlgica, Israel, Brasil, Índia, Singapur, Japó, Corea del Sud, Austràlia, províncies d’Alberta i Quebec (Canadà), Estats de Califòrnia, Nova York, Massachusetts (Estats Units) i les municipalitats amb categoria provincial de Pequín i Shanghai, i la regió administrativa especial de Hong Kong (Xina).

Vols parlar del teu projecte amb un expert? Reunions personalitzades

Si tens una idea de projecte d’R+D+i o necessites assessorament en l’estructuració del teu projecte, podràs mantenir reunions personalitzades amb els tècnics d’ACCIÓ per validar l’encaix de la idea en la convocatòria presentada. 

Per poder accedir a aquestes reunions, has d'inscriure't i assistir a la sessió de presentació i emplenar la sol·licitud de reunió (que rebràs en inscriure't) fins al 30 de maig. Les reunions seran traçades amb posterioritat a la sessió i els gestors d’ACCIÓ es posaran en contacte, via correu electrònic, per confirmar el dia i l’hora de la reunió.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Donar a conèixer i presentar el nou programa d'ajuts a fons perdut per finançar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc en l'àmbit del canvi climàtic.

Una empresa o agent amb experiència en projectes d'R+D i innovació de forma individual o en cooperació.

Consulta el programa a la documentació relacionada d'aquesta pàgina.

Organitza

Més informació