null

Actes External

Del 30 de maig al 2 de juny de 2022

Inscripcions fins al 30 de març

Quota d’inscripció: 450 € (+ IVA) + el cost de l’agenda contractada.

Cost per agenda virtual: 800 € (+IVA)

Participa en la missió d'empreses catalanes a Israel que tindrà lloc a finals del mes de maig i obtindràs:

  • Reunió prèvia amb el responsable del mercat d’Israel per avaluar la potencialitat del producte/servei i la participació de l’empresa a la missió.
  • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
  • Suport logístic d’organització i tramitació de la documentació.
  • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
  • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Terrassa durant el viatge i a les visites, si així ho requereix l’empresa.

La Unió Europea és el principal soci comercial d’Israel i el 2,3% de les seves importacions totals globals provenen del nostre país.

L’octubre de 2021, Israel ha reformat el seu sistema d’importacions que afecten a més del 80% dels productes, reconeixent els estàndards de la norma europea o internacional i abolint totes les normes exclusives d’Israel que havien bloquejat una part significativa de la importació, encarint els productes o inclús prohibint la importació d’alguns d’ells fins ara.

A més, l’Acord Comercial d’Associació UE-Israel estableix una zona de lliure comer amb l'excepció de drets duaners per a productes industrials que arriben a Israel des d’Espanya.

Amb un creixement econòmic del 3,4% Israel és considerat com un dels principals centres d’innovació i emprenedoria en l’àmbit global després de Silicon Valley, situant-se com el país amb la concentració més gran d’innovació i iniciativa empresarial del món.

Els sectors que ofereixen més oportunitats arran del COVID-19 són:

  • Cadena de subministrament.
  • Educació - particularment remota.
  • Travel Tech: després de la recuperació de la crisis de la COVID-19.
  • Industry 4.0 - manteniment predictiu, control remot, impressió 3D, robòtica.
  • Envelliment: tecnologia assistencial.

Altres sectors que ofereixen oportunitats interessant, són::

Agricultura: A Israel, s'està treballant en els sectors de l'agrotecnologia i les tecnologies de l'aigua, que són sectors altament innovadors i amb una R+D intensiva.

Alimentació i productes gurmet: país líder en innovacions en foodtech. Durant les dues últimes dècades, les empreses israelianes han estat al capdavant de la innovació en les indústries de la salut i la nutrició.

Automoció i moto: Israel disposa de solucions avançades en dispositius mòbils, anàlisi de dades, comunicacions sense fils, imatges i IoT que apliquen als sectors següents: mobilitat elèctrica (vehicles elèctrics, bateries), mobilitat autònoma (vehicles autònoms, seguretat activa, avions no tripulats i sensors), mobilitat intel·ligent (big data, aparcament, gestió de flotes, navegació, mobilitat compartida, cotxe connectat), i tecnologia de l'automòbil.

Energia i recursos: Israel té com a prioritat la reducció del carbó i la seva substitució per energies renovables i gas.

Indústria 4.0 i impressió 3D: El país s'està convertint en un centre mundial de IoT. Actualment, hi ha al voltant de 400 empreses i startups en aquest àmbit. L'ecosistema IoT israelià, proporciona una gran oportunitat per a les empreses i els inversors que busquen implementar solucions avançades i formar part de la revolució de la Indústria 4.0.

Metal·lúrgia i productes metàl·lics: Hi ha desenes d'empreses israelianes que subministren productes i serveis metàl·lics per a la indústria aeroespacial. 

Salut i equipaments mèdics: Israel ha desenvolupat solucions innovadores en els subsectors de processament d'imatges digitals, làsers mèdics, diagnòstic precoç, equipament quirúrgic intel·ligent i aplicacions mèdiques.

TIC i transformació digital: El sector fintech està creixent ràpidament amb institucions financeres globals que han establert els seus centres d'R+D i acceleradores a Israel. Destaquen els subsectors següents: comerç i inversions, transaccions, big data analytics, moneda digital (blockchain), tecnologies reguladores, compliment i gestió de riscos, pagaments electrònics i diners electrònics, lluita contra el frau i l'autenticació, lending, assegurances (Insurtech).

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer sobre el terreny les oportunitats empresarials d'Israel.

Una empresa que vulgui obrir o consolidar el seu negoci a Israel.

Col·labora

Més informació