ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 30 de maig del 2022

De 15.30 h a 16.30 h

Gratuït

 

En aquesta sessió coneixeràs les característiques de la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d'R+D empresarial d'economia circular en l'àmbit dels residus, per a la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental dutes a terme per empreses, de forma individual, específicament en l’àmbit dels residus.

Els projectes d’R+D objecte d’aquesta convocatòria han d’estar relacionats amb la generació i gestió dels residus i comportar nous processos o la millora tecnològica dels ja existents, que aportin un salt tecnològic (Technology Readiness Levels, TRL) comprés entre el nivell TRL 3 i 7.

Les empreses beneficiàries obtindran una intensitat d'ajut d'entre el 25% i el 70% del pressupost de projecte.

Vols parlar del teu projecte amb un expert? Reunions personalitzades

Si tens una idea de projecte d’R+D+i o necessites assessorament en l’estructuració del teu projecte, podràs mantenir reunions personalitzades amb els tècnics d’ACCIÓ per validar l’encaix de la idea en la convocatòria presentada. 

Per poder accedir a aquestes reunions, has d'inscriure't i assistir a la sessió de presentació i emplenar la sol·licitud de reunió (que rebràs en inscriure't) fins al 30 de maig. Les reunions seran traçades amb posterioritat a la sessió i els gestors d’ACCIÓ es posaran en contacte, via correu electrònic, per confirmar el dia i l’hora de la reunió.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Donar a conèixer i presentar el nou programa d'ajuts a fons perdut per finançar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc en l'àmbit dels residus.

Una empresa o agent amb experiència en projectes d'R+D i innovació de forma individual o en cooperació.

Consulta el programa a la documentació relacionada d'aquesta pàgina.

Organitza

Més informació