ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 31 de maig del 2022

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït
Coneixes el projecte GOOSE?
 
És un ambiciós projecte finançat per la Comissió Europea (programa COSME) que posicionarà l’empresa europea dins del client públic de 6 països fora del mercat únic: Vietnam, Sèrbia, Noruega, Xile, Colòmbia i el Japó.
 
Connectat a aquesta sessió i coneixeràs  com s'articula aquest projecte en licitacions al japó. La sessió està organitzada per l'equip internacional del GOOSE, format per 4 institucions de suport a l’empresa, d’Estònia (CCIS), de Flanders (FIT), de Croàcia (HUP) i de Catalunya (ACCIÓ).
 
Descobriràs els reptes del client públic al Japó, les seves característiques i les vies d’entrada. Donarem a conèixer les oportunitats identificades, en els 4 sectors objectius del Projecte, Green economy, Smart health, ICT I Smart cities/Solucions urbanes. Inclourem els segments amb més potencial, des del punt de vista de l’oferta Europea: per exemple, tot i que el Japó és líder indiscutible en TIC, hi ha àmbits on l’empresa europea pot aportar-hi un valor afegit, especialment en aplicacions Smart Health. GOOSE té com a un dels eixos principals detectar-hi oportunitats reals i disseminar-les.
 
A través del portal www.projectgoose.eu, estan ja actius una sèrie de serveis especialitzats, per ajudar a l’èxit d’empreses i institucions europees en abordar aquests mercats: sessions de formació sobre les licitacions internacionals; sistema de tender tracking amb alertes personalitzades; 'country factsheets' amb informació resumida dels principals aspectes del client públic/país; seminaris web de presentació d’oportunitats per país i per sector  sessions i missions 'meet-the-buyer ', 'mentoring Vouchers'; assessorament especialitzat, amb identificació d’estratègies i cerca de socis.
Internacionalització
Tots els sectors
Conèixer el projecte GOOSE i formar-se en elements claus per a la internacionalització en licitacions al Japó. Afavorir els partenariats entre empreses/institucions per fer front a les licitacions internacionals

Una empresa, consultoria o enginyeria de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport i mobilitat.

09.30 h

Presentació del Projecte GOOSE

Oficina tècnica de Contractació pública internacional, ACCIÓ

09.35 h

Support for tender participation in Japan

Flanders Investment & Trade Tokyo

09.50 h

Current state of the EPA EU-Japan + Opportunities for European firms in public procurement

Delegation of the European Union to Japan

10.10 h

The dos and don’ts of bidding for government contracts in Japan

Centre for Industrial Cooperation, Japan Tax & Public Procurement Helpdesk

10.30 h

New Access2Procurement tool of the European Commission

European Commission

10.40 h

Testimonial on public procurement in Japan

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la sessió

La sessió es durà a terme en català i anglès.