null

Actes External

dimarts, 7 de juny del 2022

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

Si ets una pime del sector audiovisual o dels videojocs i estàs treballant en projectes de R+D de desenvolupament de noves tecnologies, aquesta sessió t’interessa!

En aquest acte presencial a Barcelona, l'Emilio Iglesias, cap d’àrea del Departamento de Promoción Institucional y Cooperación Territorial del CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial) ens explicarà la convocatòria d’ajuts Next Generation SETELCO – Programa de proyectos de I+D de tecnologías audiovisuales y de los videojuegos.

Aquests ajuts finançaran projectes d’R+D per al desenvolupament de noves tecnologies d'aplicació als àmbits de la producció audiovisual i del sector dels videojocs, i la transferència i adaptació d'aquests desenvolupaments a altres sectors d'aplicació. 

A més, tens al teu abast l’Oficina Next Generation EU que et permetrà identificar les noves convocatòries d’aquests fons europeus i rebre orientació i assessorament per millorar la teva estratègia d’accés a les subvencions Next Generation.

Innovació, tecnologia i R+D
Audiovisual

Conèixer la convocatòria d'ajuts Next Generation per Projectes de R+D de tecnologies audiovisuals i dels videojocs.

Una pime del sector audiovisual o dels videojocs que treballi en projectes d'R+D tecnològics.

Les places són limitades, per assistir a la sessió has de tenir en marxa un projecte d'R+D de tecnologies audiovisuals i dels videojocs.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala Món
08008 Barcelona