ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 8 de juny del 2022

De 10.00 h a 11.30 h

Gratuït
Coneixes el projecte GOOSE?
 
És un ambiciós projecte finançat per la Comissió Europea (programa COSME) que posicionarà l’empresa europea dins del client públic de 6 països fora del mercat únic: Vietnam, Sèrbia, Noruega, Xile, Colòmbia i el Japó.
 
Connectat a aquesta sessió i coneixeràs  com s'articula aquest projecte en licitacions a Vietman. La sessió està organitzada per l'equip internacional del GOOSE, format per 4 institucions de suport a l’empresa, d’Estònia (CCIS), de Flanders (FIT), de Croàcia (HUP) i de Catalunya (ACCIÓ).
 
Vietnam és amb el Japó dels darrers països amb qui la UE s’ha compromès en alliberar els respectius mercats, incloent-hi les licitacions públiques. Parlarem dels reptes, de la rellevància d’identificar socis locals solvents, i dels segments amb més potencial identificats, en els 4 sectors clau, Green Economy, Smart Health, ICT i Smart Cities, des del punt de vista de l’oferta Europea.

A través del portal www.projectgoose.eu, estan ja actius una sèrie de serveis especialitzats, per ajudar a l’èxit d’empreses i institucions europees en abordar aquests mercats: sessions de formació sobre les licitacions internacionals; sistema de tender tracking amb alertes personalitzades; 'country factsheets' amb informació resumida dels principals aspectes del client públic/país; seminaris web de presentació d’oportunitats per país i per sector  sessions i missions 'meet-the-buyer ', 'mentoring Vouchers'; assessorament especialitzat, amb identificació d’estratègies i cerca de socis.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer el projecte GOOSE i formar-se en elements claus per a la internacionalització en licitacions a Vietnam. Afavorir els partenariats entre empreses/institucions per fer front a les licitacions internacionals

Una empresa, consultoria o enginyeria de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport i mobilitat.

10.00 h

Presentació del Projecte GOOSE

Víctor Mercè, ACCIÓ

10.10 h

Support for tender participation in Vietnam

Eve Devoldere, Economic Representative

Kim Yo Den, Flanders Investment & Trade Hanoi

10.25 h

Tips on how to successfully participate in public procurements and write bids

Merit Fimberg-Espuch, Estonian Chamber of Commerce and Industry

10.35 h

Presentation by the EC on the public procurement chapter of the Free Trade Agreement between the EU and Vietnam or Presentation on dealing with the Vietnamese government

10.50 h

Testimonials

Patrick Swartenbroeckx, Hydroscan

Ides Bauwens, Nazca Maps

11.15 h

GOOSE’s tools and services to tender abroad

Oriol Martinez, ACCIÓ

11.20 h

Torn obert de preguntes

11.30 h

Fi de la sessió

La sessió es durà a terme en català i anglès.