null

Actes External

dijous, 9 de juny del 2022

De 09.30 h a 12.00 h

Gratuït

 

Els envasos sostenibles són un dels grans reptes de les empreses agroalimentàries. Com ens afectaran els canvis legislatius de la nova llei d’envasos? Quins són els punts clau per comprendre els canvis que hem de fer per adaptar-nos?

En aquesta sessió presencial a Girona, coneixeràs les tendències del mercat, quines barreres ens trobem i com les podem convertir en oportunitats. Descobriràs algunes solucions d’empreses, bones pràctiques i les eines que tens a l'abast.

Pots veure el programa de la jornada a la part dreta d'aquesta pàgina.

No t'ho perdis!

Clústers / Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Alimentació
/ Economia circular / Energia i recursos / Logística, e-commerce i distribució / Maquinària i béns d'equip / Paper, cartró i packaging / Química i plàstics / Turisme, cultura, oci, esports i restauració / Vins, caves i begudes

Aportar eines i coneixement que impulsin canvis en totes les baules de la cadena de valor agroalimentària.

Una empresa de la cadena de valor agroalimentària de Girona.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

La nova normativa d’envasos agroalimentaris. Nova Llei de residus i sols contaminats

Neus Gallart, tècnica del departament de prevenció i eficiència dels recursos de l’ARC

10.00 h

Tendències, solucions i bones pràctiques en envasos alimentaris

Carlos Jiménez, responsable de sostenibilitat del Packaging Clúster

11.00 h

Pausa cafè networking

11.20 h

Línies de desenvolupament de noves tecnologies d’envasament més sostenibles

Elsa Lloret, Innovation Packaging Technician, IRTA

11.40 h

Sistemes d’embalatge sostenible per aliments

Marc Delgado, director del grup LEPAMAP-PRODIS

12.00 h

Fi de la sessió