null
dijous, 9 de juny del 2022
De 09.30 h a 12.00 h
Els envasos sostenibles són un dels grans reptes de les empreses agroalimentàries. Com ens afectaran els canvis legislatius de la nova llei d’envasos? Quins són els punts clau per comprendre els canvis que hem de fer per adaptar-nos?
En aquesta sessió presencial a Girona, coneixeràs les tendències del mercat, quines barreres ens trobem i com les podem convertir en oportunitats. Descobriràs algunes solucions d’empreses, bones pràctiques i les eines que tens a l'abast.
Pots veure el programa de la jornada a la part dreta d'aquesta pàgina.
No t'ho perdis!
Aportar eines i coneixement que impulsin canvis en totes les baules de la cadena de valor agroalimentària.
Una empresa de la cadena de valor agroalimentària de Girona.
Benvinguda
La nova normativa d’envasos agroalimentaris. Nova Llei de residus i sols contaminats
Neus Gallart, tècnica del departament de prevenció i eficiència dels recursos de l’ARC
Tendències, solucions i bones pràctiques en envasos alimentaris
Carlos Jiménez, responsable de sostenibilitat del Packaging Clúster
Pausa cafè networking
Línies de desenvolupament de noves tecnologies d’envasament més sostenibles
Elsa Lloret, Innovation Packaging Technician, IRTA
Sistemes d’embalatge sostenible per aliments
Marc Delgado, director del grup LEPAMAP-PRODIS
Fi de la sessió