ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 14 de juny del 2022

De 10.30 h a 14.00 h

Gratuït

Sessió ajornada

 

El Taller de reptes del sector agroalimentari a Tarragona pretén reflexionar i fer visibles els principals reptes operatius i tecnològics que presenta el sector agroalimentari i analitzar com les tecnologies més avançades poden donar-hi una resposta. La reflexió es realitzarà de manera conjunta amb la xarxa de Nodes d’Innovació Digital del territori.

Aquesta jornada presencial, dirigida a pimes i grans empreses elaboradores, productores, distribuïdores, de transport i emmagatzematge, entre d’altres, del sector de l’agroalimentació, té com a objectiu reflexionar i fer visibles els principals reptes operatius i tecnològics que presenta el sector, per tal d'ajudar a identificar i afrontar els reptes comuns i de la seva cadena de valor gràcies a la incorporació de les tecnologies més avançades, i així identificar i contextualitzar nous projectes d'R+D+I de la mà dels Nodes, per activar les oportunitats de millora detectades i aprofitar les diferents fonts de finançament disponibles.

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació

Identificar els principals reptes comuns i de cadena de valor que afronten les pimes del sector agroalimentari i aprendre a afrontar-los mitjançant la incorporació de les tecnologies més avançades.

Una empresa del sector agroalimentari amb interès a avaluar com afrontar els principals reptes comuns i de la seva cadena de valor mitjançant la incorporació de les tecnologies més avançades.

10.30 h

Benvinguda

10.40 h

Presentació del DIH4CAT i de les seves capacitats

10.50 h

Presentació de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya

11.00 h

Píndola d’inspiració: Cas d’èxit a càrrec del node d’Intel·ligència artificial (CIDAI)

Píndola d’inspiració: Cas d’èxit a càrrec del node de Fabricació additiva i impressió 3D (LEITAT)

11.30 h

Dinàmica DIH4CAT Challenge:

Dinàmica de creativitat per aixecar reptes que es puguin llançar als Nodes vinculats a les diferents tecnologies clau

13.30 h

Posada en comú i presentació dels projectes prioritzats

13.50 h

Propers passos i cloenda