ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 30 de juny del 2022

De 12.00 h a 13.30 h

Gratuït

 

En aquesta sessió, que tindrà un format híbrid (presencial i en streaming), t'informarem sobre el Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) de digitalització del cicle de l’aigua. 

Aquest PERTE impulsa l’ús de noves tecnologies de la informació en el cicle integral de l’aigua, tant pel cicle urbà com pel reg i els usos industrials. Les actuacions emmarcades en aquest projecte estratègic permetran millorar la gestió de l’aigua, augmentar la seva eficiència, reduir les pèrdues en les xarxes de subministrament i avançar en el compliment dels objectius ambientals.

El senyor Francisco Javier Sánchez Martínez, subdirector general de Protecció de les Aigües i Gestió de Regs del Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, ens explicarà les convocatòries d’ajuts de fons Next Generation destinades a finançar projectes de digitalització, d’innovació i de formació que permetin una gestió eficient i sostenible de l’aigua.

També comptarem amb la presència del senyor Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), que ens donarà una visió global del sector català i ens parlarà de les oportunitats que aquest PERTE brinda a les empreses catalanes.

A continuació, el senyor Xavier Amores ens explicarà com el clúster Catalan Water Partnership pot contribuir a la transformació digital en el sector de l'aigua.

Per tancar la sessió, es presentarà l’Oficina Next Generation EU que et permetrà identificar les noves convocatòries d’aquests fons europeus i rebre orientació i assessorament per millorar la teva estratègia d’accés a les subvencions Next Generation.

Un cop finalitzada la sessió, s'obrirà un espai de networking per als participants que hagin assistit de forma presencial, així com l'oportunitat de mantenir una reunió individual amb els consultors de l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ per analitzar l’encaix dels teus projectes en les convocatòries d’ajuts dels fons Next Generation.

Vine a conèixer el PERTE de digitalització del cicle de l’aigua!

Estratègia empresarial
Energia i recursos

Conèixer el Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) de digitalització del cicle de l’aigua. 

Una empresa del sector de l'aigua o projectes relacionats amb aquest àmbit.

12.00 h

Benvinguda

Sr. Samuel Reyes, director de l'Agència Catalana de l'Aigua

Sr. Joan Romero, director executiu d’ACCIÓ

12.10 h

Contingut i estat d’implantació del PERTE de la digitalització del cicle de l’aigua

Sr. Fco Javier Sánchez, Subdirector General de Protección de las Aguas y Gestión de Riesgos. Dirección General del Agua / Secretaría de Estado de Medio Ambiente. Ministerio para la Transición Ecológica y Reto Demográfico

13.00 h

Com el clúster pot contribuir a la transformació digital en el sector de l'aigua

Sr. Xavier Amores, director del CATALAN WATER PARTNERSHIP

13.15 h

Presentació de l’Oficina Next Generation EU

Sr. Xavier Elizondo, mànager de l'Oficina Next Generation d’ACCIÓ

13.20 h

Torn obert de preguntes i cloenda

Sr. Xavier Elizondo, mànager de l'Oficina Next Generation d’ACCIÓ

13.30 h

Espai de networking presencial

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

L'espai de networking i l'opció de mantenir una reunió individual amb els consultors d’ACCIÓ només estarà disponible per aquelles persones que assisteixin a la sessió de forma presencial.