ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 6 de juliol del 2022

De 10.00 h a 13.00 h

Gratuït

Vols començar a desenvolupar el teu propi pla de transformació digital? O ets un assessor i et dediques a acompanyar empreses en la seva transformació digital?

En aquesta sessió formativa a Girona, coneixeràs amb profunditat la Guia Metodologia de Diagnòstic Avançat 4.0 i les 12 eines de treball associades.

Aquesta metodologia està dissenyada per contribuir a la professionalització dels processos d’anàlisis estratègica en les empreses catalanes. A partir dels processos d’anàlisis estratègiques, aquest taller t'ajudarà a dur a terme el teu pla de transformació digital d’una manera endreçada i estructurada, amb una visió holística i global de tota l’organització, processos i serveis.

Objectius i beneficis

  • Proveir als assessors en digitalització de Catalunya d'eines i recursos específics en l'àmbit d'Indústria 4.0.
  • Permetre a les empreses, en especial les pimes, abordar un canvi estratègic, organitzatiu o de model de negoci gràcies a la incorporació de les noves tecnologies digitals avançades de la indústria 4.0.

No t'ho perdis!

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ TIC i transformació digital

Preparar el pla de transformació digital de la teva empresa.

Una empresa catalana (especialment pime), un consultor especialitzat, un assessor acreditat per ACCIÓ.

Més informació


Pl. Pompeu Fabra, 1
17002 Girona