ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 7 de setembre del 2022

De 18.00 h a 19.00 h

Gratuït

En aquesta sessió coneixerem les tendències i oportunitats de les tecnologies de l’espai de la mà de Jaume Sanpera, CEO & Co-founder de la startup Sateliot i Xavier Lobao, cap de la divisió de Projectes Futurs de Telecomunicació de l’Agència Europea de l’Espai, ESA. 

La sessió estarà moderada per Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona.

Jaume Sanpera, CEO de Sateliot i amb una llarga trajectòria en el sector de les telecomunicacions, ha treballat en els àmbits de desenvolupament de negocis, dispositius mòbils, gestió de productes i tecnologies sense fils i és considerat per la revista Fortune com un dels 100 most creative businessmen. Professional d'emprenedoria, graduat a l'IESE Business School - Universitat de Navarra i emprenedor en sèrie, va fundar TechnoTrends i Ambientum, empresa líder del sector ambiental a Espanya. Ara és Co-founder i CEO de Sateliot. 

Xavier Lobao, cap de la divisió de Projectes Futurs de Telecomunicació de l’Agència Europea de l’Espai, ESA amb un ampli coneixement de les tendències de la indústria i el mercat de telecomunicacions per satèl·lit. Coneix bé la indústria de l’espai (incloent-hi operadors per satèl·lit), de les tecnologies, i les necessitats de serveis futurs i tendències futures de tecnologia.
Compta amb àmplia experiència en la indústria espacial i en la creació de nous programes a l’ESA, la majoria en col·laboració entre el sector públic i privat i la definició de nous sistemes i projectes satcom. Enginyer de telecomunicacions per la UPC i MBA per la Rotterdam School of Management.

REUNIONS INDIVIDUALS

A més, aquelles startups que es connectin a la sessió, tindran l’oportunitat de demanar un mentoratge individual amb Jaume Sanpera que es duran a terme a finals del 2022, amb un màxim de 3 startups. Si vols ser una de les empreses seleccionades per reunir-te amb ell, necessitem que ens indiquis el teu interès en el moment de fer la teva inscripció.

No t'ho perdis!

Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Donar a conèixer el passat i el futur de les tecnologies de l’espai així com dels reptes, les oportunitats i les seves aplicacions en altres sectors.

Una startup.

18.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, Sènior Mànager d'startups d'ACCIÓ

18.05 h

SpaceTech: Reptes i oportunitats

Jaume Sanpera, CEO & Co-founder de Sateliot

Xavi Lobao, cap de Projectes Futurs de l'Agència Europea de l’Espai (ESA)

Modera: Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona

18.45 h

Torn obert de preguntes

19.00 h

Fi de la sessió

Més informació