ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 14 de setembre del 2022

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

 

Ets una startup o empresa del sector de Foodtech o Agritech? T'interessa conèixer inversors i acceleradores de startups amb seu a Singapur? Vols saber quin paper hi juga la tecnologia en la indústria de l'alimentació a Singapur i al sud-est asiàtic? 

Quan parlem de Foodtech ens referim a l'aplicació de les tecnologies per a millorar la qualitat de la cadena alimentària, des de la producció fins a la distribució i el consum, passant per la innovació en productes o logística. L'objectiu és crear un ecosistema alimentari més eficient i amb solucions que impulsin la sostenibilitat.

D’altra banda, l’àmbit Agritech suposa el 24% del mercat Foodtech. Comprèn des de sistemes d'automatització de cultius fins a programari i maquinari per a agricultura, nous sistemes de cultiu, granges verticals, Iidoor farming o marketplaces per a agricultura.

En aquesta sessió aprofundirem sobre el sector Foodtech a Singapur i al sud-est asiàtic, centrant-nos en els aspectes següents: 

  • Singapur, la porta d'entrada al sud-est asiàtic.
  • Les tecnologies emergents en el sector de l'alimentació a Singapur.
  • L'ecosistema d'inversors i de startups en el sector de l'alimentació.

PROGRAMA

Si ets del sector de l'alimentació i t'interessa l'àrea del sud-est asiàtic, connecta't a aquesta sessió!

Startups i Emprenedoria
Alimentació
/ Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Logística, e-commerce i distribució / Maquinària i béns d'equip / Paper, cartró i packaging / TIC i transformació digital

Connectar amb inversors internacionals i conèixer l'ecosistema de startups de Singapur.

Una startup, un inversor o una empresa del sector Foodtech o Agritech.

L'idioma de la sessió serà l'anglès.

Organitza

Més informació